Blogging, Știri & Trends
Camere de supraveghere video in Constanta
Camere de supraveghere video in Constanta

Camere de supraveghere video in Constanta

Cei de la Serana Security Sistems, au montat o camera de supraveghere in zona Tomis Nord. Aceasta are o miscare automata si surprinde cateva din zonele apropiate si nu numai. Am scris un articol complet pe tema asta pe joe’s blog.

Pentru a vedea live feed-ul camerei, dati click aici

3 comentarii

  1. Super smecgera camera:D
    Ca OT, dar cu legatura indirecta, dupa finalizarea pasajului subteran de TOM, urmeaza a fi desfiintate triunghiurile din intersectia de la Vaporas, la fel se va intampla si cu semafoarele si in loc se va face un mare sens giratoriu.

  2. Eriadi

    Astept de mult tp un giratoriu mare in Ct ,dar sa fie plin cu flori (in genul celor din Bv,Pl etc.si nu cu trandafiri,nu flori puse aiurea,fara sa respecte niciun principiu de peisagistica),nu cu pietroaie,fieratanii(ma rog,opere de arta abstracta).Sa nu se planteze o mini fantana arteziana acolo,locul lor e in oras,sa ne induca senzatia ca nu murim de caldura.
    O.T. Daca tot stam in cuptorul asta (Dobrogea),de ce nu se doteaza semafoarele cu panouri solare,acumulatori etc?Acelasi sistem s-ar putea aplica si iluminatului arhitectural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *