Blogging, Știri & Trends
Când un băiat face cumpărăturile
Când un băiat face cumpărăturile

Când un băiat face cumpărăturile

Băieților, țineți-vă de ouțe, căci urmează să vă arăt una din piețele făcute în maniera specifică nouă!
Dacă tot a fost ziua mea de naștere și nu prea am făcut mai nimic în această zi, am zis să fac azi o piață de poftă (trademark!). M-am dus la Real și mi-am cumpărat tot ce vedeți în poză: Garrone, niște energizant cu care să-l amestec pentru a afla ce iese, un suc prigat, o bere Salitos Tequila, o bere Staropramen mai ieftină din cele ce le găsisem pe acolo (2,55 ron), bake rolls, vreo 3 pop-corn pentru microunde, vreo 4 batoane de ciocolată ieftine (care mai sunt și 2 la preț de una), o pungă de chips oarecare, o pungă de chips Wasabi (să testez produsul), un Pringles Dumnezeule Mare! căci n-am mai mâncat așa ceva de ani de zile, Skittles desigur căci totuși…taste the rainbow și desigur, 3 aparate de ras Gillete, ca să am și eu ceva din toată cumpărătura asta care să mă țină mai mult.
Așteptam companie astăzi și am zis să ne răsfățăm împreună, dar cum a amânat vizita, o să mă răsfăț singur până la revedere (story of my life). Eu sunt zodia Taur, drept urmare sunt destul de pofticios și foarte cheltuitor. Desigur, noi suntem printre singurii ce țin atât de bine de bani în general, însă până când îmi deprind mai bine acest fel de-a fi (căci trebuie de fapt să ai mulți bani ca să poți să-i strângi), cheltuiesc! Nu pot să zic că îmi permit prea tare să dau bani pe asemenea chestii, însă dacă mor mâine, o să mor destul de satisfăcut, inclusiv pe tema poftelor.
Am început cu Chio Chips Wasabi și Pringles.

Pringles e Pringles, se știe. N-am mai gustat așa ceva de mulți ani. Mă gândeam să iau cu Cașcaval dar am preferat Originalul. Este puțin sărat și foarte consistent, deci nu se rupe în cutie sau în mână. N-am mâncat nici jumate de tub și m-am săturat. Fiind ocazie, îmi permit să dau bani pe așa ceva. În general, prefer chipsuri ieftine de tot căci sunt foarte bune și ele. Prețul în hypermarketul Real este de 8,49 Ron.
Chio Chips cu Wasabi e altă chestie însă. M-am gândit să-l cumpăr așa de product testing pentru blogul Trender. E foarte ciudat la gust. Wasabi este acel condiment picant rău pe care dacă îl mănânci îți explodează capul. Chipsurile astea se simt la început a iarbă, apoi iarbă picantă, apoi după ce te obișnuiești, zici că e un gust de ridiche picantă. Nu aș mânca de poftă așa ceva, dar dacă vrei să faci omul să strâmbe din nas și nu neapărat într-un sens așa rău…poți cumpăra o pungă de așa ceva. Prețul în hypermarketul Real este de 2,59 Ron.
[Later Edit] Review-ul oficial al maică-mii despre Chio Wasabi: E oribil !!!
Am trecut apoi la Salitos la 330ml cu aromă de Tequila. Aiaiaiii! 
Nu cred că am băut așa ceva până acum, dar am făcut parte din primi chestionați pe internet despre ideea de a exista o bere cu aromă de tequila.
Este super la gust! Deși umblă vorba prin târg că această bere are 5,9% alcool în ea, nu prea se simte nimic prea dur. De fapt, e o bere foarte gentilă, însă cu adevărat aromată. Îmi dă impresia de un Redd’s de o calitate superioară. Adică nu-ți rămâne pe gât gustul ăla dulceag, ușor grețos. Am băut jumate de sticlă aproape iar restul îl las pentru maicămea. Așa mai bea așa ceva dar nu la prețul ăsta atât de mare. Prețul în hypermarketul Real este de 6,15 Ron.
[Later Edit] Maică-mea zice că e bun la gust dar rămâne la berea neagră. Mă întreba și ea de preț, presupunând că e mare.
Așa că eu am rămas cu Staropramen asta la 0,5L de 5% alcool. Ce-i drept, aș bea o Timișoreana sau un Bergenbier în locul ei, de ce nu și o Heineken sau Beck’s. Nu e ca un Grolsch ca să simți ceva prea diferit însă e bună la gust iar multe din beriile noastre autohtone o mai dau în bară la capitolul ăsta.
Cam atât pentru moment. De restul o să mai trag zilele astea, degustând câte puțin din toate. Vă las lista de prețuri AICI, în caz că vreți să mai știți cât costă asemenea produse prin Real cel puțin, căci la Mega Image chiar nu m-aș duce, Billa nici nu mai știu ce are, Penny Market n-are produse multe…șamd.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *