Blogging, Știri & Trends
Câștigă un pat modern la Târgul de Mobilă din Constanța!
Câștigă un pat modern la Târgul de Mobilă din Constanța!

Câștigă un pat modern la Târgul de Mobilă din Constanța!

De astăzi până pe 29 Martie 2015, ai ocazia să vizitezi Târgul de Mobilă și Dotări Hoteliere și Restaurante, ce a ajuns la a 4-a ediție în orașul Constanța. Acesta se organizează în interiorul Pavilionului Expozițional, cel de la intrare în stațiunea Mamaia.
Printre expozanți, îi regăsim și pe cei de la Yuka Mobili, ce organizează o tombolă ușoară cu șanse de câștig pentru fiecare vizitator ce completează un talon.

Talonul îl primești la fața locului și îl adaugi într-o urnă. Doar asta este sarcina ta. Extragerea va avea loc în ziua de Duminică, 29 Martie 2015, la ora 12:00.
Premiile sunt 3 la număr iar extragerea se face începând cu premiul III, apoi premiul II, apoi premiul principal. Aceste premii sunt:
III – Măsuță cafea, Yoko
II – Comodă, Pandora 5 sertare confort
I – Pat, Pandora 160×200 cu ladă și saltea
Valoarea totală a premiilor este de 10.432 de lei. Pot participa doar persoanele peste 18 ani iar premiile nu pot fi schimbate între ele sau nu se face schimbul lor cu plata în bani. Predarea premiilor se face în data de 30 Martie 2015.
Așadar, hai să trecem și noi pe la fața locului pentru a ne încerca norocul! Deși îmi scad șansele de câștig, recomand să participe și colegii mei din Sanasport la acest eveniment. De azi sau mâine sau poimâine să completeze talonul iar Duminică, după Maratonul Nisipului, să-și facă apariția în zonă, la Pavilion, pentru a vedea cine e câștigător. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *