Blogging, Știri & Trends
Cât p-aci să nu termin semimaratonul la Maratonul Nisipului 2019!
Cât p-aci să nu termin semimaratonul la Maratonul Nisipului 2019!

Cât p-aci să nu termin semimaratonul la Maratonul Nisipului 2019!

Weekend-ul ce a trecut m-a prins în ipostază de voluntar SanaSport la predarea de kit-uri de alergare în Vivo Mall și apoi în ipostaza de alergător la cursa de Semimaraton la Maratonul Nisipului 2019, de Duminică, 31 Martie 2019.

Sâmbătă, 30 Martie, am stat vreo 4 ore prin Vivo și de când am ajuns la predarea de kit-uri, n-am avut timp de mai nimic! A fost multă muncă și am avut de servit mulți participanți. Obosisem atât de tare încât unui domn i-am dat punga cu număr de participant și altele, însă uitasem să-i dau…tricoul. M-am descurcat însă și apoi m-a eliberat din tură alt coleg SanaSport.

Mi-am făcut încălzirea acasă, plus puțin pe drum, în alergare spre locație. Am dat acolo de zeci de prieteni cu care alerg și ne-am pregătit de start. Mulți oameni mai erau… A trebuit să-mi fac loc printre ei și inițial am alergat greu printre ei, căci n-aveam loc pe unde să calc pe o suprafață mai plană.

Primul km l-am terminat în 6 min și ceva și mi-am dat ochii peste cap. La al 2-lea km deja aveam 4:58 pe km. La al 3-lea aveam 4:31 și apoi 5 și un pic. O foarte bună alergare pe nisip! După 15 – 17 Km, au început să-mi cedeze picioarele și le simțeam ca de piatră. La întors bătea și vântul un pic și nisipul era greu. De abia m-am urnit pe ultimii kilometri și nu mai știam ce să fac ca să termin cursa. A fost foarte greu la final, dar am terminat în 2 ore și 23 de minute, deși voiam să termin într-o oră și vreo 40 de minute să zic. De unde atât. Poate pe asfalt. Vremea a fost bună per total și a fost pentru prima dată în ultimii ani mult soare.

Medalia este foarte frumoasă și experiența deși dificilă rău, a fost unică și m-a solicitat maxim! Având în vedere că în ultimele zile n-am mai avut când să alerg, m-am mișcat ok. Pot mai mult și poate dovedesc eu data viitoare mai multe. Mare eveniment. A fost interesant!

p.s.

foto via Ovidiu Oprea
foto via Ovidiu Oprea

Un comentariu

  1. Pingback:Eu deja m-am înregistrat la Maratonul Nisipului 2020!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *