Blogging, Știri & Trends
Cautavocat.ro – Noua platformă UNBR unde găsești ajutor specializat
Cautavocat.ro – Noua platformă UNBR unde găsești ajutor specializat

Cautavocat.ro – Noua platformă UNBR unde găsești ajutor specializat

Peste 10.000 de avocați ai Uniunii Naționale a Barourilor din România s-au înscris deja în noua platformă oficială cautavocat.ro.

Aici este locul unde găsești acei avocați aflați în deplină legalitate, cei ce vă pot oferi cu adevărat un ajutor specializat pe nevoia voastră. Cauți un avocat de divorț sau un avocat pentru separare de bunuri? Aici găsești. Cauți un avocat bun pe drept comercial sau drept penal? Cautavocat.ro e soluția! Este cu adevărat singurul loc unde vei găsi toate persoanele ce practică în mod legal această meserie, toate domeniile și toate soluțiile juridice necesare.

Inițiativa UNBR a pornit în urmă cu doi ani de zile, nu numai ca urmare a adoptării Regulamentului European privind platformele de intermediere avocat client, ci și din nevoia efectivă pe care am resimțit-o cu toții de a fi prezenți în mediul online printr-un instrument mai modern, mai eficient, care să fie mai aproape de justițiabili. Astăzi, putem spune că platforma este vizibilă, oricine poate să intre și să o testeze, să caute avocați din toate zonele din România, în toate domeniile de activitate. a declarat Antonio Iordan, avocat, coordonator al Grupului de lucru al Consiliului UNBR privind digitalizarea profesiei.

A fost discutată apariția platformei inclusiv pe postul de tv TVR Internațional. Găsiți filmulețul în cauză plus alte detalii pe website-ul oficial UNBR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *