Blogging, Știri & Trends
Cazinoul fantastic din Constanta
Cazinoul fantastic din Constanta

Cazinoul fantastic din Constanta

Pe site-ul pxleyes.com, se organizase candva un concurs in care lumea trebuia sa editeze un original in orice maniera. Cateva din aceste maniere au fost fantastice (fantasy). Originalul arata asa:


Urmarea are loc la fel cum se intampla si pe deviantart.com: ai o poza originala, denumita „stock photo”. Dai dreptul la lume sa o foloseasca pentru editari sau implementarea ei in editari. In cazul concursului de mai sus, imaginea trebuia sa fie insusi editarea. Cateva rezultate foarte frumoase sunt urmatoarele:

Cum si eu mai umblu cu asa ceva din cand in cand, am zis sa editez fix acum un portret al dezastrului.

Dragut, nu? L-am facut adineauri in cam jumatate de ora. In fine, aerul de dezastru nu este dat doar pentru ca intradevar perla marii negre se prabuseste, dar cam asa a fost mereu stilul meu, un stil mai dark, in care folosesc texturi ceva mai macabre. Imi place culoarea grava, adanca.

I-am promis Cazinoului ca o sa-i fac un articol cu link-uri de pe Constanta City si alte site-uri care vorbesc despre el. N-am facut-o inca dar…e in lucru. Pagina va contine link-uri catre ceea ce am scris aici despre Cazinoul de pe faleza cat si despre ce au scris altii in maniera de istoric sau anchete.

2 comentarii

  1. Pingback:Cazino Constanta – articole | Constanta City

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *