Blogging, Știri & Trends
Ce fac eu acum
Ce fac eu acum

Ce fac eu acum

Ascult piesa asta, asta fac acum. Bass-ul ma multumeste, casa e goala, berea e rece iar blackstone cherry-ul nu e chiar atat de oribil cand oricum n-ai ce altceva sa fumezi.

Sunt singur cuc dar nu ma deranjeaza prea tare. Am si eu momentele mele. Cine ma vede dintr-un unghi ma vede solitar si anost poate. Din alt unghi, acum o saptamana, faceam o amica sa aiba spasme de placere. Acum alta saptamana ma distram prin Vama Veche cu 4 fete simpatice. Deci, nu duc lipsa de „actiune”. Doar ca am momentele mele care tin in mare de cheful meu si nu de altceva. Ca ma simt eu semi-mort acum nu inseamna ca asta mi-e predispozitia mea nativa. Nu-mi place ca m-au intalnit multe persoane in pase proaste si in faze in care nici eu nu ma recunosteam pe mine, dar ce sa fac eu aici? Sa-mi mai cer scuze de inca 10 ori? Sa mai explic de inca 15 ori ca unele lucruri se intampla si atat? Nu trebuie sa-mi bat capul caci in esenta nu am de ce.

Cred ca este destul de adevarata faza ca poti gasi oricand un prieten si ca poti gasi oricand o noua iubire sau o noua viata. Atat de vasta e lumea si atat de maleabil e omul. Sunt niste costuri scumpe pe care le ai de platit dar probabil cu asta trebuie sa ne luptam, noi astia care inca mai avem urme suficiente de constiinta.

Desi traiesc vremuri triste, nu cred ca poate cineva sa-mi planga de mila. In momentele mele de companie am avut prea multe senzatii adanci si placute inegalabile care sa ma tina zambind. Sunt un decent, sunt un curv, sunt de toate. Asa a fost sa fie, nu imi bat capul cu astfel de planuri. Shit just happens and there’s some good shit going on.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *