Blogging, Știri & Trends
Ce știi să faci pentru 50 de lei?
Ce știi să faci pentru 50 de lei?

Ce știi să faci pentru 50 de lei?

Nu, nu e vreo propunere indecentă! Cei de la Blogal Initiative mă provoacă să dau 7 motive pentru care aș cumpăra servicii de pe platforma microjoburi.ro.
Am verificat puțin acest website acum o săptămână și am zâmbit. Nu am dat cine știe ce importanță însă. Apoi, am primit un e-mail de la ei în care mă rugau să dau un feedback despre website sau să pun o întrebare dacă nu înțeleg ceva. Aș fi vrut să o fac dar nu știam exact ce să spun, așa că m-am uitat încă o dată pe website. Am aflat de aparițiile media și că persoana din spatele proiectului este un băiat cam de-o seamă cu mine pe nume Laurențiu Matache. Lucrează în IT din anul 2005 iar în anul 2011 s-a inspirat de la fiverr.com pentru a face o variantă românească unei asemenea platforme de micro joburi. În cazul nostru, aceste microjoburi se plătesc toate cu doar 50 de lei fiecare. Asta am aflat-o după ce am văzut că toți postează diverse lucruri cu 50 de lei și nu înțelegeam cum e posibil așa ceva. Da, am 7 motive pentru care aș cumpăra de aici servicii iar acestea sunt după cum urmează, în ordine descrescătoare.

Mie personal îmi place să fac cumpărături dar uneori mi-e lene. Aș apela neapărat la astfel de servicii și mi-aș dori foarte mult să văd cât mai multe în diverse orașe.

Pentru 50 de lei, câțiva artiști pricepuți ar face multe lucruri frumoase. Ba chiar și cei din domeniul de Design te-ar ajuta cu un proiect iar dacă vrei mai mult…tot la ei te duci, plătind extra desigur.

Lumea arată că e dispusă să scrie, chiar și pentru 50 de lei. Să nu credeți că asta înseamnă că toți vor subestima furnizarea de conținut căci din nou, mai mult se plătește extra. Dar pentru doar câțiva bani te vei alege cu un text și cu ceva reclamă.

Unele persoane de pe acest website îți vând atât de bine produsul încât îți lasă gura apă. Auzi tu ce titlu captivant iar în descriere spune că face pentru familie așa ceva de două ori pe săptămână. Cum să nu fii curios sau pofticios?

Cât te costă câteva sfaturi pe lună? Doar 50 de lei. Sunt curios cum va reacționa prestatoarea de servicii în fața unei persoane mult prea chinuită de viață ce ar căuta sfaturi fără limită în fiecare zi. Respectiva persoană e pasionată de Psihologie așa că poate va știi cum să facă față.

Cât de chiut poate să fie căciulița asta? CÂT??? Deja știu cui i-aș da-o și sunt sigur că ar reacționa foarte frumos. Hell, I’d wear it!

Știm cu toții că ne putem cumpăra prieteni…dar pentru doar 50 de lei…cum să nu-ți cumperi vreo 4? Ce-i drept, eu aș ieși cu tipul ăsta la o cafea sau bere și la discuții despre orice. Bravo lui pentru o asemenea ofertă!
La naiba, n-am doar 7 motive… Hai să adaug un Bonus!

Pentru toate ideile astea creative și simpatice aș cumpăra categoric de pe microjoburi.ro și chiar vreau s-o fac în curând. Nu sunt doar 7 motive, 8 sau 9…sunt atâtea cât sunt persoanele interesante cu ofertele interesante găsite aici. E un proiect simpatic dar e de asemenea un proiect util, ce leagă oameni și meserii într-un mod ieftin și rapid. Mult succes înainte tuturor de pe website și hai să rămânem la curent cu microjoburi.ro !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *