Blogging, Știri & Trends
Ce stresant e să vinzi piese de laptop sau pc
Ce stresant e să vinzi piese de laptop sau pc

Ce stresant e să vinzi piese de laptop sau pc

De multe ori am simțit nevoia să apelez la 1A.ro pentru a cumpăra sau vinde ceva. Mai nou, cred că toți de acolo s-au mutat pe olx.ro. De obicei am vândut acolo…am vândut pe bucăți.

Am mai și cumpărat câteceva. Țin minte și acum cum mi-am luat o plăcuță de DDR1 de 512Mb la un preț foarte bun. Eram foarte fericit. Alte chestii le-am vândut și eu, mai mereu la același preț bun. Însă…problema e că trebuie să cari după tine tot, să te duci la fel și fel de case mai mult sau mai puțin dubioase și să testezi chestii iar uneori se întâmplă să te duci degeaba, căci aparent cumpărătorul n-a înțeles bine ceva. Așa am pățit azi cu cineva.
Am pus la vânzare două laptop-uri cu placa video defectă. Piesele sunt bune. Doar pe un display, hard și memorie DDR2 îți iei minim 400 lei, dapăi și pe procesor, DVD-RW, telecomandă, bucăți din laptop… Eu cu acești 400 de lei am zis să-l vând ca să nu mă mai chinui eu să scot toate bucățile iar apoi să fac alte drumuri și posibil să mă și întorc înapoi acasă cu piesele… Deci să dai ceva așa ieftin când potențialul e mult mai mare…e ofertă! Cineva m-a sunat azi și a zis că vrea să-l vadă. M-am deplasat la el, într-o casă săracă de tătari. A testat laptopul și a intrat chiar și pe Youtube. A văzut că o ia razna când dă de video și a zis că nu nu…nu vrea. Wtf. El voia să cumpere pentru fi’su probabil dar nu a realizat că un laptop defect chiar e defect. De cei mai dubioși oameni dai când vinzi sau cumperi ieftin ceva. Sunt și excepții de la regulă dar na… Oricum, afacerea o faci de multe ori. De data asta nu mi-a ieșit. M-am întors acasă cu marfa și uite așa am pierdut cam o oră jumate din zi pentru nimic.
Deci dacă dau ieftin de tot ceva, mă aștept să sară lumea și să se ofere să mă scape cât mai repede de produs. În practică…durează mai mult sau e mai greu să vinzi. I-aș fi vândut piesele importante și atât dar e păcat de restul…căci le-aș arunca eventual. Chiar și așa…mi-ar lua mult timp să vând atâtea. Cum ziceam…e stresant să vinzi ceva pe piese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *