Blogging, Știri & Trends
CELCO împlinește 50 de ani! Dar…nu încă.
CELCO împlinește 50 de ani! Dar…nu încă.

CELCO împlinește 50 de ani! Dar…nu încă.

CELCO, cel mai mare producător de BCA, adezivi, mortar și var din sud-estul României, împlinește 50 de ani. Înființată în anul 1973, Întreprinderea de Prefabricate din Beton Celular Autoclavizat Constanța – I.P.B.C.A. Constanța, urma să devină ulterior compania CELCO de astăzi. Proiectată pentru o capacitate de 230.000 m3 anual I.P.B.C.A. avea în componența sa sectoarele: producție Beton Celular Autoclavizat, armături, panouri mari, prelucrare piatră naturală ornamentală.

Dar stați așa, că am furat startul! 2022 minus 1973 nu rezultă 50 de ani încă. Deci, ce-i cu imaginea de mai sus? Ei bine, astăzi am ieșit la o alergare prin Faleză Nord, iar pe plaja Reyna…hop niște albinuțe. La cum s-au așezat, s-a văzut clar că scrie CELCO în aranjamentul lor, iar apoi au format și 50-ul tot din oamenii adunați. Așadar, v-am stricat surpriza un pic! Bănuiesc că toată această activitate + filmarea cu o dronă este exact pentru evenimentul ce va avea loc peste fix un an când matematica spune că împlinesc 50 de ani de existență. p.s. Chiar îmi imaginez un manager urlând, citind titlul articolului pe Internet, întrebând cine a aprobat deja o postare pe tema asta… Hashtag Funny.

Postarea asta mai are un rol: Rezultatul la search pe Google. Este un experiment de relevanță în search pentru atunci când vor face marele anunț. Vreau să văd dacă blogul meu amărât va lua fața oricărui website care publică un articol pe tema asta (chiar și plătit), doar pentru că am vechime a blogului și a postării în sine plus relevanța conținutului articolului (calitate și cantitate SEO). Deci sunt un pic cârcotaș și un pic experimentalist. Practic, în perioada asta au împlinit 49 de ani, deci…hai la mulți ani!

p.p.s. Dacă tot fac reclamă moca, luați și site-ul lor: www.celco.ro

[Later Edit] *Many days later*

foto via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *