Blogging, Știri & Trends
Cerințe bizare pentru stațiunea Mamaia din partea primarului Radu Mazăre
Cerințe bizare pentru stațiunea Mamaia din partea primarului Radu Mazăre

Cerințe bizare pentru stațiunea Mamaia din partea primarului Radu Mazăre

radu mazare care alegorice

Din această vară, Radu Mazăre obligă proprietarii de cluburi din Mamaia să dețină în proprietatea lor, care alegorice. Iar asta nu e nici pe departe tot…

Am auzit cu toții de cerințele fantastice ale Primăriei și ale Consiliului local fortificate de amenințarea cu amenda sau chiar cu anularea autorizației de funcționare a societăților comerciale ce pe lângă afacerea lor regăsită într-un spectru clar al Economiei naționale, ar refuza să facă pe măscăricii în care alegorice, mimând un fel de Liberty Parade de Mamaia. Legal, la nivel European, nu se poate institui o asemenea cerință abuzivă. Logic, la nivel de minte umană, nu știu cum cineva poate să conceapă așa ceva.

Însă nu e de ajuns pentru Mazăre. La următoarea Ședință, dorește să propună o nouă bombă. Pe lângă taxa cămătărească de Protecție, se dorește în Mamaia și o taxă nouă de promovare. Mai exact, taxa va promova stațiunea Mamaia, implicit unitățiile ce funcționează pe acest teritoriu, cu banii luați de la proprietarii de afaceri, din care 30% ajung la Primărie și sunt folosiți pentru o promovare directă iar 70% ajung la Asociația Patronală din Mamaia și sunt folosiți pentru promovarea la târguri de turism și alte asemenea locuri. Pe lângă faptul că promovarea unei afaceri sau a unei instituții sau chiar a unui cetățean, revine Primăriei locale în mod intrisec, Radu Mazăre dorește să pună această condiție chiar și proprietarilor de…apartamente.

ghid turist pentru apartament

Una din cele mai bizare cereri ale primarului boem, este ca cei ce dețin locuințe în stațiunea Mamaia, să plătească aceeași taxă de Promovare! Cine știe când o să organizezi cândva un tur complet al apartamentului tău, cu un ghid specializat ce o să povestească în detaliu întregul istoric a construcției toaletei tale și a wc-ului din locație.

Din nou, doar din prismă logică ne dăm seama că asemenea cereri sunt complet absurde iar o Comisie Europeană cu siguranță ar avea motive serioase să interzică aceste practici, dacă propria noastră comisie (oricare ar fi ea) nu este în stare. Dar, rămâne de văzut ce va ieși. Eu prevăd câțiva ani de funcționare abuzivă apoi o revelație întârziată la o sută opt zeci de grade.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *