Blogging, Știri & Trends
Circul a venit în oraș!
Circul a venit în oraș!

Circul a venit în oraș!

Parcă așa se zice în filmele americane, nu? The Circus is in town! Am trecut azi pe lângă Vivo Mall și am zis să fac două poze ca să vă zic (că poate nu știați)… Circul a venit în oraș! Este vorba de Circul Orlando.

Este venit de câteva zile și parcă de fiecare dată când apare circul pe la noi, nu prea aud multe despre el. Scriu oamenii în Presă ceva vag, însă nu tu o poză-două relevante, o poveste… De exemplu, știm cu toții că nu mai au voie cu animale la circ (sau nu cum era înainte), așa că vezi acolo…ce? Nu știu sigur, dar bănuiesc că acrobații, câteceva show-uri cu căței și cai și alte spectacole. Faza e că eu chiar cred că e foarte tare ce se întâmplă acolo și cred că sunt și niște oameni interesanți cei ce fac aceste acrobații, însă mai multe nu știu. Am fost o singură dată în viața mea la circ, când eram mic. Am tot zis să mai repet experiența, dar n-am făcut-o. Poate mă duc și eu săptămâna viitoare, ca să vă zic exact ce se întâmplă și cum…

Cât costă un bilet la circ? De exemplu, la show-ul de astăzi de la ora 19:30, cel mai ieftin bilet pentru adulți este de 40 de lei, iar pentru copii este de 30 de lei. Vezi detalii aici.

Voi? Ați fost vreodată la circ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *