Blogging, Știri & Trends
Clătește-ți ochii: Promoțiile săptămânii pe Emag
Clătește-ți ochii: Promoțiile săptămânii pe Emag

Clătește-ți ochii: Promoțiile săptămânii pe Emag

În primul rând, m-am gândit să mai testez puțin Profitshare-ul de la Emag. O să revin cu detalii dacă de data asta iese mai bine. În al doilea rând, îmi place la nebunie să-mi clătesc ochii pe diverse oferte pe diverse site-uri, așa că o să fac și eu ca mortu.eu și o să prezint pe aici din când în când diverse păreri despre diverse produse.
În primul rând, promoțiile săptămânii pot fi găsite aici. Dar ajungem și acolo. Vreau mai întâi să vă amintesc că puteți câștiga un iPhone 5 la concursul de aici. Trebuie doar sa te abonezi. Dacă nu, cumpără un iPhone 5 de pe Emag și gata suspansul! Revenind la promoții.

Îmi place oferta asta: Laptop HP Compaq CQ58-309SQ că primești cadou un Espressor. Tare faza. Văd că singurul comentariu la articol menționează ca parte negativă lipsa driverelor, a genții și a mouse-ului. Pe bune? Driverele le iei de pe net desigur, geantă găsești oriunde iar mouse mai bine îți cumperi tu unul wireless, pe care îl poți găsi spre surprinderea mea la 33 Ron sau la o calitate ceva mai bună la 52 Ron,cu tot cu usb…deci mult mai lejer. Interesant mouse, cred că îl pun în Wishlist. Laptop-ul este un Dual Core decent la 1800Mhz, display îndeajuns de mare de 15,6″, memorie de 4Gb DDR3 care e perfectă și pentru Battlefield 3 și pentru multe jocuri mai avansate, HDD de 500Gb cu care n-o să ai ce face probabil căci e întradevăr destul spațiu, placa video nu pare a fi dedicată dar pare bună, are cititor de carduri, webcam HD, e bunicel ce mai. Eu nu aș cumpăra așa ceva căci vreau de obicei o putere mai mare, dar pentru un laptop standard ce este totuși foarte rapid și care te ține pentru încă destui ani, merită să profiți de ofertă!

Văd că și Lenovo este vândut cu prețul minim de 1099 Ron. Acest sistem este tot Dual Core, la frecvență mai mică (dar totuși dual core), 2Gb DDR3 la frecvență de 1066Mhz (amintiți-vă că Pentium 4-ul de ex, avea DDR 1 la frecvență – sau viteză – de 333 sau 400 Mhz), 320Gb HDD-ul, ba chiar și placa video de model Ati Radeon HD 6310. La prețul ăsta, fiind și laptop, e aproape o ofertă mai bună decât sus-menționatul Compaq. Ba chiar, dacă nu știați, Lenovo este recunoscut pentru sistemele sale de gaming, deci e mai bunicel pe domeniul ăsta.
Aerul conditionat este întradevăr obligatoriu pentru zăpușeala ce va veni. Nu mai e mult. Cea mai ieftină unitate de AC costă 1400 Ron și văd că e și clasa energetică A, are și 12.000 BTU și display LCD, e șmecher, ce mai!
Ceva foarte sexy și atractiv în ofertă este Televizorul Samsung 3D cu tehnologie LED la 2800 Ron. Are tot ce trebuie inclus în prezentare. Este Samsung, este 3D, are tehnologia nouă LED, mai are și diagonală de 101cm, e wow! Dacă ai văzut de exemplu, video de pe Trilulilu, de aici, îți dai seama că doar asta trebuie să ai în casă! Serios acum: internet, wireless, player multimedia integrat, jocuri, poze, imagine în imagine pentru a vedea diverse canale deodată…și toate astea la doar 63 W consumați. Monitorul meu CRT de 17 inchi consuma mai mult de atât. Repet, e o ofertă foarte sexy!

Termin cu ce mă atrage cel mai mult: aparatele foto. Acest aparat din imagine se numește FujiFilm FinePix S4000 și costă doar 600 Ron. Știu că nu e Nikon sau Canon dar are 14Mp, un zoom foarte clar, filmează HD ba chiar are și baterii AA, așa cum îmi place mie.
Faza cu bateriile AA e așa…că sunt eu mai înrăit uneori și fac destule poze. E mai ieftin să ai acumulatori AA (sau baterii simple cumpărate de la orice colț), decât un Li-Ion ce s-ar putea să obosească destul de repede sau să te lase în pană. Am făcut poze minunate până acum cu un Nikon Coolpix L4 și apoi cu un L21, dapăi cu așa ceva! Nu e nici pe departe un aparat profesional dar este foarte bun cu siguranță, ba chiar ai putea să scoți ceva aur din calitatea oferită.
Cam atât pentru azi. Chiar mi-a plăcut să-mi clătesc ochii și de abia aștept noi promoții. Repet, pentru cele de săptămâna asta, puteți arunca un ochi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *