Blogging, Știri & Trends
Claudio Vieira – O viață cu susu-n jos
Claudio Vieira – O viață cu susu-n jos

Claudio Vieira – O viață cu susu-n jos

Începem această friguroasă zi de Vineri cu o poveste bizară. Suntem obișnuiți ca pozele precum cea din acest articol să fie doar niște editări ciudate sau amuzante dar nu…persoana e reală și fix așa arată!
Se numește Claudio Vieira de Oliveira și este din Brazilia. Acesta s-a născut cu o condiție fizică dezastruoasă, având inclusiv capul întors pe spate. Lumea le spunea părinților săi să nu-l mai hrănească căci ș-așa are să moară. Dar…uite că nu s-a întâmplat asta. A ajuns în prezent la vârsta de 37 de ani, absolvind pe specialitatea Contabilitate la facultatea de Stat Feira de Santana. Lucrează pe domeniul său prin research și consultanță oferită clienților săi. A devenit desigur și…public speaker. Are multe de vorbit despre el, după cum vă imaginați. Și-a căutat mereu independența, spune că nu dorește să fie ajutat de nimeni și nimeni nici nu trebuie să-l ajute. Are totul ajustat la nevoile sale. Deși poziția capului său îl împiedică să umble într-un scaun cu rotile iar picioarele sale sunt foarte mici, acesta are construiți o pereche de pantofi să zicem, ce îl ajută să meargă de unul singur. Poate și să scrie cu un pix în gură, poate să umble la telefon ba chiar și la calculator.
Părinții lor spun că n-au încercat niciodată să schimbe ceva la el, că l-au tratat normal și de acolo și-a căpătat acesta încrederea de sine. „Nu îi e rușine să iasă din casă pe stradă – el cântă, dansează” mai spune Maria Jose, mama lui. Doctorii l-au diagnosticat de curând cu un caz rar de Artrogripoză Congenitală. În ciuda condiției sale, Claudio Vieira mai spune un lucru de neașteptat: Că el nu vede cu susu-n jos de fapt, că s-a adaptat bine și că se consideră o persoană normală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *