Blogging, Știri & Trends
Comanda la domiciliu devine mai ușoară!
Comanda la domiciliu devine mai ușoară!

Comanda la domiciliu devine mai ușoară!

foodpanda constanta comanda domiciliu 2015

Vizavi de o campanie pe Internet, vreau să vorbesc despre un serviciu online și mobil ce face comanda la domiciliu mult mai ușoară.

Vorbesc despre serviciul Foodpanda. Ce este acest serviciu? Hai să aflăm! Intrând pe website-ul lor, căutăm puțin prin subsol și găsim secția „Despre noi”. Consider că aceasta ar trebui trecută în antet, lângă „Acasă”, alături de alte categorii. Descrierea e clară: Foodpanda este un serviciu ce te ajută să găsești locații ce fac livrare la domiciliu în zona ta. Inclusiv în Constanța și nu numai.

Practic, intri pe orașul tău și îți va găsi locațiile ce sunt disponibile pentru comandă. Unele au livrare gratuită, altele îți cer 5 lei să zicem pentru comandă. Ideea e că vei știi de câteva locații în plus ce îți pot trimite o pizza sau un sandwich acasă. Fenomenul se dezvoltă oricum și va include și mai multe locații înscrise. Deci în loc să scriu eu din când în când pe blog despre locații disponibile de acest gen, se va ocupa Foodpanda de tot.

Nu găsești o locație dorită? Poți s-o recomanzi. Exact asta îmi spune aplicația de mobil a acestui serviciu, o aplicație ce ocupă 6,43 Mb pe Android. Are deja peste 1 milion de download-uri. Prin GPS nu mi-a găsit zona, nu știu de ce. Sunt șanse să fie de la mine problema. Dar…îți dă opțiunea să alegi manual orașul și chiar și strada cea mai apropiată de tine, pentru a găsi un serviciu cât mai bun. Într-o listă îți va arăta locații disponibile cât și câteva închise pentru moment. La ora 20:21 mi-a găsit disponibil în Constanța: Chopstix, Pepe verde, Tan bien, Sushi ya, Pizza Maestro, Chinese garden, Cibo vero, La scoica, Yu ming, Pericos, restaurant Angelli. Mai departe…nu mi-a mers să intru pe restaurant. S-a încărcat și m-a trimis înapoi la listă. Probabil mai au de lucrat la aplicația mobilă sau din nou, mobilul meu e razna maybe.

Website-ul însă e mai rapid și mai sigur. Am găsit locații și m-am prefăcut că vreau o comandă. Îmi aleg locația, îmi aleg produsul în funcție de comanda minimă iar apoi îmi dau un checkout nu înainte să-mi aleg opțiunea de livrare: imediată (unde se menționează un timp estimat de livrare) sau la o dată și oră anume. Cum vine asta? Să îmi dau o întâlnire cu o fată sau un prieten, să ajung acasă la ea/el și să întreb: „Ți-e poftă de o pizza?” și fix atunci să-mi apară livrarea la ușa persoanei. În fine…mă duc departe cu imaginația dar…ar fi fun.

Îți dai checkout deci și poți alege varianta de a plăti cash la livrare sau de a plăti pe Internet. Bună treabă. La Checkout îți dai nume, prenume, adresă…ba chiar și interfon și punct de reper. Ce m-aș amuza cu punctul ăsta de reper. Să scriu acolo gen „al treilea tomberon pe stânga” sau „lângă canalizarea fără capac”. Iar o ia razna imaginația asta…

Îmi sună bine acest serviciu și mă bucur că se aplică și orașului meu. Aș vrea să comand prin acesta câteceva și mi-aș dori și să plătesc online pentru prima oară în viața mea pentru un astfel de serviciu. Până fac eu asta poate mi-o luați voi înainte și poate mă anunțați și pe mine cum vi se pare Foodpanda!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *