Blogging, Știri & Trends
Comediantul Eddie Izzard, în București pe 29 Aprilie
Comediantul Eddie Izzard, în București pe 29 Aprilie

Comediantul Eddie Izzard, în București pe 29 Aprilie

După cum zic și cei de la Fredo & Pid’Jin pe Facebook, în data de 29 Aprilie, aveți șansa de a vedea un stand-up show cu celebrul comediant Eddie Izzard. Când am auzit știrea asta, eu deja mă uitam la un show de-al lui, la recomandarea amicei mele, Ionela.
Video pe care îl revedeam, vorbea despre Limbi Străine. E o parte dintr-un întreg așa că am căutat să văd și show-ul de o oră și ceva, numit „Stripped”, care nu face parte din același set dar care m-a satisfăcut total. Repet: limbi străine. Așadar, dacă te duci la un astfel de show, ar ajuta să știi câteva lucruri: Engleza, expresii și povești conexe entităților SUA și UK, niște latină, niște franceză și hai…niște germană. Nu sunt fan al prea multor comedianți însă mi-a plăcut de Dane Cook, Dave Chappelle și într-o măsură acceptabilă, de mulți alții. Eddie Izzard este însă o adevărată inspirație pentru mine, cochetând lejer cu un stil familiar mie, de imaginație și absurd, amestecat cu informații reale și inteligență. Merită din plin să-ți consumi câteva ore din viață, uitându-te la show-urile sale. Chiar și așa, consider că trebuie să fii totuși „in the know” pe acest tip de umor. E greu să ții pasul dacă nu te prinzi de referințe și consider că poți râde la maxim la glumele sale doar când cunoști ceea ce spuneam mai sus. Și desigur…Istorie. E întradevăr ceva aparte față de ceea ce vezi în general, dar este și ceva comun pentru oamenii care totuși nu-s atât de comuni. E o provocare de inteligență și imaginație și ador asta.
Biletele la eveniment sunt în valoare de 120-150 Ron, deși cred că au mai rămas la vânzare doar biletele din secotrul H, de 150 Ron. Vedeți detalii, aici. Eu nu pot să mă duc, pentru că nu-mi permit, însă dacă ești din București mai ales și ai câțiva bani de cheltuit și îți plac show-urile culto-absurdo-imaginative, îți recomand din tot sufletul acest eveniment!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *