Blogging, Știri & Trends
Constanta Blog Meet 12 – Review | Poze
Constanta Blog Meet 12 – Review | Poze

Constanta Blog Meet 12 – Review | Poze

Dupa o lunga tacere in mediul blogosferic constantean, ne-am adunat din nou cativa la un nou Blog Meet, in data de 1 Iulie 2012.

Initiatorul a fost de data asta Cristi Mirea, proprietarul www.cristi.mirea.eu. Supraveghetor etern al evenimentului a fost desigur ddumi, care ne indemna din cand in cand sa mai schimbam scaunele intre noi pentru o comunicare mai generala.

Am fost in total 13 persoane, adunati in locatia Friends & Co. In afara de mine, au fost prezenti: Cristi Mirea, Sagittarius, Emy, Lady Morphine, Adriana Melnic, Stefan Alexandru, Marian Posanceanu, Ionut Staicu, Catalin Nicolescu, Ely, ddumi plus o aparitie surpriza din partea lui Alex de la constantablog.net.

Numar cu ghinion acest 13, insa pentru noi n-a fost cazul. Ne-am inteles cu totii. Chiar si la contraziceri se dadea nastere unei abordari mai ample, iar datorita ideii lui ddumi de a ne schimba locul din cand in cand, am interactionat mai bine impreuna. Singurii necunoscuti mie au fost Cristi, Sagittarius, Adriana si Lady M. Pe Emy nu-l mai intalnisem insa mai vorbeam de ceva timp cu el pe net si chiar planuiam candva sa facem o iesire doua pentru poze. Cu Cristi am stat de vorba ceva timp despre cateva subiecte, inclusiv despre fostul meu joie.ro, care a fost foarte discutat in cadrul acestui eveniment. Cu Sagittarius n-am discutat prea mult insa discuta el mult si bine cu restul. Adriana este o constanteanca noua plina de ambitii inca nebanuite pe deplin de mine. A stat ea putin la inceput numai la telefon, luand probabil decizii ce ar fi schimbat cursul istoriei sau ceva de genul insa apoi a revenit printre noi si s-a implicat in orice discutie. Lady Morphine are ochii foarte frumusei insa a fost cam tacuta. Chiar si asa, se implica de asemenea in discutii, completand astfel felul activ al grupului.

Stefan avea o problema cu berea la halba. A fost 3 lei aparent insa apoi s-a schimbat la 3,5 lei. Apoi am avut eu problema de 3 ori cand nu-mi primeam restul de 50 de bani, deci s-a facut 4 lei. Cineva cred ca le-a tradus prost baietilor de la bar ca Blogger inseamna Bancher. Macar au fost draguti si au dat muzica mai incet cand s-a cerut asta.

Cum ziceam, s-a discutat intens despre fostul meu website despre Constanta, joie.ro. Atat ddumi, iamntz cat si Cristi s-au oferit sa ma ajute cumva cu hosting-ul insa ramane sa analizez mai intens in viitorul apropiat ce fac si cum fac. Putini sunt cei care in Constanta au blog sau website strict despre Constanta sau care au macar ceva destul de relevant pe tema acestui oras. Din acest motiv e bine sa ne mai intalnim la Blog Meet-uri pentru a ne mobiliza mai bine si pentru a ne cunoaste mai bine, ca sa stim la cine sa cautam ceva anume pe blog/site cand e cazul.

Berea continua sa curga in halbe, paiurile erau infipte in noi pahare de suc, lumea continua sa discute si mai vast. Subiectele au fost atat despre bloguri si website-uri dar si despre istorie, conspiratii, filme si Mircea Badea. M-a mancat pe mine undeva sa pomenesc ceva de Mircea Badea. Deodata m-au huiduit 5 persoane in cor. A fost fenomenala faza.

In rest, bautura si voie buna, povesti multe… Emy a primit un CD audio de la Alex caci aparent era unul din castigatorii unui concurs recent de pe constantablog.net, Ely si Adriana s-au inprietenit mult spre sfarsit si discutau de zor numai ele stiu ce, samd.

Pe viitor ne-am gandit sa facem un Barbeque Blog Meet. Adica in zona Dorally, in parculetul cu gratare amenajate, sa ne adunam din nou si sa facem si noi niste mici, sa bem niste bere, lucruri de astea. Multi din noi ne stim deja si oricum iesim, deci data viitoare…poate ne onoreaza mai multi cu prezenta. Repet, evenimentul a fost unul foarte frumos si cred ca vorbesc in numele tuturor cand zic ca ne-am simtit foarte bine.


Au mai scris despre asta si:

.:: ddumi – Constanta Blog Meet 12 (poze si review)
.:: SagittariuS – CBM 12
.:: Cristi Mirea – Constanta Blog Meet 12
.:: Lady M –Blog Meet 12 – My point of view

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *