Blogging, Știri & Trends
Constanța Blogmeet 14
Constanța Blogmeet 14

Constanța Blogmeet 14

CMB 14 posterÎn data de 22 Iunie 2013, are loc a 14-a ediție a evenimentului Constanța Blogmeet. Această întâlnire se va desfășura pe terasa localului „La Cetate”, începând cu ora 14:00.

Un blog este o platformă ce poate fi jurnal personal, website de știri, afacere sau orice lucru predispus comunicării online. Un blog meet este o întâlnire simplă, fără prea multe complicații sau agende. În esență, se adună un grup mare de băieți și fete ce scriu pe bloguri orice fel de teme potrivite felului lor de-a fi. În cadrul acestor întâlniri se dezbat ideile subiective și obiective ale membrilor, se propun acțiuni noi și se fac planuri pentru noi atitudini exprimate online. În afară de aceste obiective, un blog meet este un loc de socializare și prietenie.

Organizatorii evenimentului sunt de fiecare dată alți membrii din blogosferă. De această ediție se vor ocupa bloggerii JOIENEGRU și CRISTI MIREA, acesta din urmă dorind să deschidă subiectul unui proiect personal intitulat „Cadouri pentru copii nevoiași”. Prin acesta, se dorește strângerea unei sume de bani până în perioada lunii Decembrie 2013, prin intermediul a unor cupoane discount. Scopul este de a achiziționa cadouri pentru copii nevoiași, în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Dacă ești blogger local, ești invitat să-ți faci prezența cunoscută în cadrul acestui eveniment!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *