Blogging, Știri & Trends
Constanţa Blogmeet XV
Constanţa Blogmeet XV

Constanţa Blogmeet XV

Cu un poster atipic dar specific, făcut de către bloggerul local Florin Sîrbu alias puştiul.ro, se anunţă concret o nouă adunare Blog Meet constănţeană. Aceasta este ediţia cu numărul 15.
Locul ales este acelaşi ca şi ultimul: La Cetate, în Parcul Tăbăcărie. Pe lângă mine şi sus-menţionatul fan al nyan cat, se anunţă o prezenţă probabilă a următorilor: Adriana Melnic, Lisandra, Alexandru Busuioc, Fete Singure, Valentin Traşcă, Cătălin Nicolescu, Bogdan Voşloban, Ionuţ Staicu, Tuglea Radu, Cristi Mirea, Yigru Zetil, Sorin Amzu, Răzbunarea Căpşunarului, Serghei, Gabriel, Ervin Bolat…
Opa, s-a adunat lumea! Avem nevoie urgentă de fete, deci să vedem care din bloggăriţe ne va mai onora cu prezenţa. Posibil Nelidele (Shi şi Mustafa), Elena D3vilgirl, Evenangelscanfall dacă are ea chef, Alexa Andra, Delia, Pinky şi multe altele.
Printre alte chestii inedite, mă veţi vedea pe mine cu o barbă ce n-a fost rasă până în prezent de 6-7 zile. Nu e mult dar sunt şanse minime să mă mai vedeţi pe mine vreodată cu barbă. Sau depinde de feedback… O să fiu mini-me-ul lui Vali. Din urmă vine cu o mustaţă nou nouţă şi Florin Sîrbu iar Iamntz promite deja să râdă copios de el. O să fie deci un Moustache şi un Beard Blog Meet. Fetele sunt rugate să nu participe la asemenea ambiţii de aspect! În rest, ca de obicei, vom bea bere multă, vom discuta despre SEO, Internet dar şi despre Iubire, Relaţii, Bârfe…va fi un mare amestec de topic-uri. Cei nou veniţi au şanse mari să ajungă în lista altora de blogroll şi să fie incluşi cât mai mult în cercul nostru online dar şi offline. Lăsaţi-vă lenea şi anxietăţile acasă căci o să fie fun! Dacă vă simţiţi excluşi din discuţii, mai plimbaţi-vă de pe un scaun pe altul, este o metodă bună de a discuta cu mai multe persoane.

Ne vedem aşadar Duminica asta, pe 8 Decembrie, la ora 14:00 în locaţia „La Cetate” din Parcul Tăbăcărie. Pentru a afla cum a ieşit ultima ieşire, daţi click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *