Blogging, Știri & Trends
Constanța dă INTERZIS la centralele pe gaz!
Constanța dă INTERZIS la centralele pe gaz!

Constanța dă INTERZIS la centralele pe gaz!

Liviu Popa, directorul Termoficare Constanța

În orașul lui Papură Vodă, toată lumea se dă expertă pe ceva și îi pune pe constănțeni să joace jocul închipuit. Unii se cred experți în traficul auto și fac tot felul de modificări, alții se cred experți în Turism și trebuie să mintă an de an despre cifrele reale de turiști, iar alții se cred experți în Energie și taie și spânzură ca la ei acasă.

Cei de la ziarul Replica au descoperit că RADET (actualul Termoficare Constanța) nu mai are pe website secțiunea de Debranșare de la rețea. Întrebat despre asta, Liviu Popa, directorul, a confirmat că gata jucăria! Se fac doar REbranșări nu și DEbranșări. Că e o Lege pe undeva, că și Europa zice așa… Nu există și UE nu zice asta, desigur. Dar uite cum tacit, un grup de oameni cu Popa în vârf ca mascotă, au decis ei să mai câștige niște bani mulți dintr-un sistem cârpit și ineficient.

În anul 2020, tot ziarul Replica îl întreba pe Liviu Popa de ce casa lui construită în anul 2001 este racordată la…gaz. Acesta a declarat atunci:

Urmează să fie făcute investiții, iar când ne vom moderniza rețeaua va fi mai convenabil să mă racordez la RADET. Va veni vremea să fac renovări în locuință și atunci voi face acest pas.

Of of… Uite că la 23 de ani distanță încă n-a venit acea modernizare de rețea și nu poate omul să-și facă renovările mult dorite… Nu știu unde vă sunt furcile, dar știu unde ar trebui înfipte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *