Blogging, Știri & Trends
Constanta – Primul pas in lunga ta calatorie [Review]
Constanta – Primul pas in lunga ta calatorie [Review]

Constanta – Primul pas in lunga ta calatorie [Review]

album primul tau pas constanta

Astazi, am facut un drum pana la Muzeul de Arta, unde a avut loc lansarea albumului „Constanta – Primul pas in lunga ta calatorie”.

Acest album reprezinta o premiera in prezentarea valorilor de patrimoniu ale Municipiului Constanta: imagini, detalii si informatii. Lansarea sa, face parte din proiectul „i-Tour”, initiat si implementat de Agentia de publicitate Groove Hour in parteneriat cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii.

Albumul a fost editat intr-un tiraj de 2000 de exemplare si contine 210 pagini. A fost si va fi donat bibliotecilor, hotelierilor, agentiilor de turism si invitatilor.

Drept urmare, ca invitat si ca blogger, m-am ales si eu cu doua albume (unul va ajunge la Raiden). De aici incepe review-ul.

M-am dus pe o caldura insuportabila catre aceasta lansare, am banuit bine ca o sa gasesc acolo ceva apa, chiar si asa…nu era de ajuns, caci tot ma topeam. Nu eram singurul, si invitatii erau cam lesinati de cald, insa ascultau declaratiile facute de cei din spatele acestui proiect. L-am depistat de la distanta pe Alex de la constantablog, nu-l mai vazusem vreodata, insa l-am memorat din toate pozele sale de pe Facebook. L-am intrebat de album si mi-a aratat o chestie mica din mana cuiva. Da, albumul este foarte foarte mic.

Mi s-a parut ciudat la inceput, dar in drum spre casa, in Maxi Taxi, mi s-a parut foarte simpatic si foarte interesant de asemenea. Intradevar, ca turist, ti-ar sta foarte bine cu un asemenea album in mana. Deci, e o idee reusita.

Dupa ce s-au terminat discutiile oficiale, s-a trecut la cele neoficiale si la impartitul de albume. Altii dadeau tarcoale pe langa fetele de la Jidvei (sponsori in proiectul i-Tour) ce aveau cateva sortimente interesante de vinuri de care nu m-am atins caci imi era destul de cald deja.

Am auzit de asemenea ca la eveniment trebuia sa apara si un constantean si Nelly USA, de pe SSC. Nu stiam cum arata acestia asa ca am luat doi tipi la nimereala, intrebandu-i daca sunt de pe SkyscraperCity. Culmea, chiar ei erau. Am mai stat de vorba cu ei si am ajuns la niste concluzii.

Urmeaza partile proaste:

– Dupa cum spunea si un constantean, Muzeului de Arta ii trebuie aer conditionat si un website;

– Se vorbea la microfon ceva, insa nu prea am auzit atat de bine, deci data viitoare poate ar trebui sa se vorbeasca mai tare si poate mai interesant. Lucrul asta probabil este subiectiv, poate aveam prea multa transpiratie in urechi ca sa fiu atat de atent;

– Muzeul de Arta trebuie sa faca rost neaparat de aer conditionat!!! O repet, caci era prea cald inauntru;

– Albumul are mult prea putine informatii. Stiu ca nu incap mai multe lucruri pe foi atat de mici, insa puteau sa mentioneze si stilul arhitectural al cladirilor sau puteau sa se informeze mai mult despre unele din aceste cladiri;

Cam atat, concluzia este ca mi-a placut evenimentul. Ne-au si servit, ne-au dat si albume, este intradevar un proiect foarte simpatic si foarte util. Cred ca o sa-mi fac cateva articole bazandu-ma si pe unele informatii din acest album mic dar consistent.

Hai sa vedem un sneak peak in interiorul albumului:

ruine sub hotel ibis 01

ruine sub hotel ibis 02

album groove hour

[LE] Pentru varianta online a albumului, dati click aici

10 comentarii

  1. Multumesc ca te-ai gandit si la mine! Abia astept sa ma uit prin album :)

    Sa stii ca e un pas mic, dar necesar. Imagineaza-ti ca am intrat la Libraria Dalles din Bucuresti sa caut un album despre Constanta si NU au asa ceva. Mi-au zis ca nu au auzit sa existe. In schimb, cu alte orase din tara, au.

  2. Dupa ce ai plecat am vorbit cu Doina Pauleanu si mi-a zis ca au aer conditionat si mi-a aratat aparatele dar tocmai ce cazuse curentul. Faptul asta mi-a fost confirmat 30 de minute mai tarziu cand am fost la Bueno pe terasa si nu aveau curent asa ca nu am luat bere ca era calda. Se pare xa a fost o pana partiala in centrul orasului. Cat despre site nu au inca unul dar exista un proiect in viitor poate la anul.
    E nevoie de un site pt promovare.
    Ce am vazut fata de anul trecut ca un plus sistemul de securitate f bine pus la punct, era plin de camere video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *