Blogging, Știri & Trends
Constanța vrea să stea deasupra!
Constanța vrea să stea deasupra!

Constanța vrea să stea deasupra!

Vorbeam ultima oară de prima temă a fenomenului Durex Loveville. Era vorba de asemenea de un concurs. Tema se numea „Cum iubesc constănțenii?” iar răspunsul primit pe pagina LoveVille Constanța ce m-a impresionat cel mai tare, a fost acela al Gabrielei Olaru, care spunea:


Mi-a plăcut foarte mult legătura dintre Iubire și Zeități și vechiul Tomis pe care se află orașul Constanța acum, așa că am decis s-o premiez cu un Kit Durex constând într-un pachet de 12 prezervative + 1 lubrifiant Durex dar și cu un alt pachet de prezervative Durex din noua gamă numită Real Feel. Apropo, am găsit pe Google poza de mai jos. Că tot suntem în temă…

Funny rău. Vreau să-mi trimiteți și voi poze de astea! Sau să le editați sau să…multe…

LoveVille România are și o Gazetă mai nou, ce se află la Prima Editiție. O puteți vedea online, aici. Cine este vedeta în această primă ediție? Constanța desigur!

Mă bucură foarte tare că am fost menționat acolo și că a fost menționat și ultimul eveniment de Blogmeet constănțean organizat de mine. Îi mulțumesc încă o dată lui puștiul.ro de poze! Ce se mai amuzau Călin Bobora și Cristian China-Birta… A fost o zi foarte fun și frumoasă!
13 orașe din 5 țări se luptă pentru titlul de cel mai iubăreț oraș. Iar, pe parcursul lunii mai, Constanța s-a remarcat în cel mai sexy campionat prin câteva poziții demne de Gazeta LoveVille! spune gazeta respectivă. Găsiți acolo un feature mai vast despre ale mele acțiuni în acest proiect, așa că…citiți-l! Din nou…click aici.

Tema 2: Kamasutra – Încearcă mai multe poziții și câștigă!

Săptămâna asta avem parte de o nouă temă și un nou concurs. Hai să lăsăm timiditatea la o parte și să vorbim destul de tehnic, concret, amuzant sau oricum altcumva despre ce poziție Kamasutra preferăm sau ce s-a întâmplat când am încercat să ne îndoim fizic ceva mai mult decât am putut. Veniți și voi cu poveștiile voastre și aveți șansa să fiți premiați! Dar, nu vă uitați doar la premii! Hai să ne povestim experiențele noastre căci sunt totuși atât de utile sau fascinante! Inspirați-vă și voi de pe Google, ca de exemplu de pe pagina de aici! Eu unul am ceva cu „The Splitting Bamboo”. Căutați-o în acel articol!
Aveți toată săptămâna să vă dați cu părerea despre acest subiect în comentariile de pe acest blog, sau pe pagina LoveVille Constanța!
Nu uitați că puteți comenta cu hashtag-urile #lovevilleconstanta #LoveVille2014, #Durex, #Prezervative, #celmaiiubaretoras ! De asemenea, aruncați-vă o privire pe alte locuri afiliate precum www.facebook.com/Durex.Romania, www.twitter.com/DurexRO, www.instagram.com/durexro sau www.pinterest.com/durexro. Hai constănțenilor să ne distrăm puțin! Sau puțin mai mult…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *