Blogging, Știri & Trends
Conversație în Limba Engleză la International Cafe
Conversație în Limba Engleză la International Cafe

Conversație în Limba Engleză la International Cafe

conversatie gratuita in limba engleza

Plimbându-mă ieri prin oraș, am observat un afiș pe un stâlp. Acesta făcea reclamă la o sesiune de conversație în Limba Engleză ce va avea loc în mod gratuit în localul International Cafe, de pe strada Unirii nr. 54.

În fiecare zi de Luni, au loc două sesiuni. De la ora 18:00 până la 19:00 are loc sesiunea pentru Începători și de la 19:00 până la 20:00 are loc sesiunea pentru Avansați. Pentru a vă înscrie, puteți trimite un e-mail la adresa constanta[at]ywam.ro sau să-l sunați pe Andrew Daly la numărul de telefon: 0742 435 519.

Acest local promovează culturi diferite dar și o cultură vastă. Pe lângă edițiile de Lb. Engleză se organizează și atelier de chitară, drawing workshop, etc. International Cafe este sub conducerea TPM Constanța, o organizație internațională în mai mult de 170 de națiuni.

Pentru a afla mai multe despre acest loc nonconvențional și plin de sisteme de educare, vizitați și pagina lor de Facebook de AICI !

[Update]

Noile clase vor începe de fapt din 4 Februarie 2012, în zilele de Marţi de la ora 19:00 la 20:00.

2 comentarii

  1. Sorry that my Romanian is not very good and I hope that you understand my English. Thank you for putting the information about International Cafe here on the Blog. But I am sorry to let you know that the information about the English lesson is not updated. Currently we do not have an English class. But we will start a new one on February 4th (Tuesday) from 19:00-20:00. We will put the update information on our next English lesson on our facebook and website soon. You are welcome to join us!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *