Blogging, Știri & Trends
Crosul Mării Negre 2018
Crosul Mării Negre 2018

Crosul Mării Negre 2018

De abia a sosit la ușa noastră această lună de Octombrie, dar uite că eu vorbesc deja de finalul ei. În data de 28 Octombrie 2018, pe plaja Modern din Constanța, începând cu ora 10:00, se dă startul în cadrul celei de-a treia ediții a Crosului Mării Negre.

La fel ca în primele dăți, acest Cros este organizat de către ONG Mare Nostrum cu ocazia Zilei Internaționale a Mării Negre. Se poate participa la cursa de 4 Km sau la cea de 7 Km. Înscrierile se fac până în data de 20 Octombrie, AICI. Premiile vor fi unele simbolice, ce vor conține mesaje despre încurajarea păstrării a unei curățenii generale pe plaje.

Eu m-am înscris de data asta la cursa de 7 Km. Am participat și anul trecut și pot spune că a fost destul de friguț. Până la Start, m-am adăpostit undeva ferit de vânt iar apoi am fost pregătit să alerg cu câteva sute de persoane, predominant copii. Este un eveniment de încurajare a sportului de asemenea, dar se găsesc și destui participanți competitivi, mai ales cei seniori. Să vedem cum ne descurcăm în acest an! Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *