Știri, Evenimente & Trends
Cu ce cureți un geam uriaș pe exterior?
Cu ce cureți un geam uriaș pe exterior?

Cu ce cureți un geam uriaș pe exterior?

Că ești din Constanța, București, Cluj, Brașov sau orice alt loc din lume, probabil ai căutat cândva pe Google „Firma curatenie geamuri *orasul-tau*„. Pe undeva prin țară mai găsești, prin Constanța mai degrabă găsești firmă de curățenie și atât…ei bine… Soluții tot cauți, că n-ai ce să faci!

Zilele astea am mers prin Dedeman și am întrebat acolo ce soluții îmi oferă. În afară de un mop cu băț telescop de peste 60 de lei sau varii aparate Karcher ce nu prea ajung în zonele dorite dacă vrei să speli din interiorul casei/apartamentului în afară (și stai la etaj), n-am găsit ceva anume care să mă ajute. Am rămas deci cu gândul la roboței de curățare gen hycleaner Robot cum au cei de la Rig Service Constanța. Văd că-s buni pentru curățarea panourilor solare, dar pentru geamuri…nu știu. Dar…sunt cu ochii pe produs!

Ceva ce am găsit de curând pe eMag și ce a fost prezentat adineauri la Pro Tv la emisiunea I like IT, e robotul autonom de curățare geamuri iHunt. Îl lipești de geam, îi dai drumul și se ține scai de el, curățându-l! Îl controlezi din telecomandă. Dacă e să-și piardă echilibrul vreodată, ai un cablu atașat ce îl poți ține în mână, sau pe care îl legi de mânerul geamului sau de…orice! O încărcare cică poate să spele 30 de geamuri. Cât de mari să fie geamurile alea, nu știu! Eu sunt pe clasicul „dă-i cu o cârpă umedă de apă curată apoi șterge apoi dă-i cu soluție de geam și cârpă uscată”. Se compară acest robot cu asta? Nu știu, dar chiar aș vrea să aflu căci o să am nevoie de așa ceva! Costă 650 de lei de regulă, dar e redus în perioada asta pe eMag la 595 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *