Blogging, Știri & Trends
Cu servetelul in nas
Cu servetelul in nas

Cu servetelul in nas

Stau aici, lacrimand, gandindu-ma cu ce am gresit in viata. Probabil cu multe, insa nu stiu cum Karma a tradus treaba asta in Raceala cumplita!
De vreo doua saptamani imi curge nasul ca inghetata lasata in afara frigiderului si stranut din ce in ce mai puternic. Mi-am bagat niste servetele in nas insa nu stau mult acolo, caci vine valul si trebuie iar sa-mi suflu nasul. O alta chestie enervanta e daca am nasul deja curat si stau putin si stranut. Dupa ce stranut, trebuie neaparat sa-mi suflu iar nasul, sa consum iar un servetel. Nici nu mai folosesc servetele nazale, caci as face paguba, folosesc servetele de alea de bucatarie. Am consumat deja doua pungi. Daca vine careva in camera mea dupa ce plec si imi vede cosul de gunoi care e plin de servetele desigur, o sa creada ba ca-s racit rau ba ca am o problema serioasa privind filmele xxx.
Cred ca am luat raceala sau gripa asta de la prietena mea. Eu ii dau cadouri si pupici ea imi da raceala, nu prea e normal!
In ultimii 10 ani cred ca doar o inca alta data am mai racit asa, prin 2011, cand scriam articolul despre ce sa iau pentru raceala mea. Atunci luasem multe chestii, precum: Augmentin, Fervex, Echina Vitamina C si altele. De data asta, am luat vreo 7-8 Nurofen pentru Raceala si Gripa si cateva pliculete de Coldrex. De obicei, imi trece rapid doar cu 2-3 pastile si ceaiuri, acum insa ma tine bine si ma enerveaza! Nici macar nu mai ies din casa si tot nu ma lasa.
Voi ati prins microbul asta nesuferit? Ce luati pentru raceala? Ce mai e nou prin Farmacii? Ca am auzit ca e la moda sa vinzi cel mai nou lucru aparut! De parca zici ca s-a reinventat roata…

[LE] Mi s-a recomandat si iau urmatoarele:

Augmentin – 1 pastila la 12 ore
ACC 200mg – 1 pastila de 3 ori pe zi
Parasinus – 1 pastila de 3 ori pe zi

Va tin la curent cum evolueaza treaba. Teoretic, cu pastilele astea, ar trebui in 3 zile sa-mi treaca tot.

[LE]  10-03-2013

A ajutat mult Augmentinul si imi trecuse mai tot, insa in ultima saptamana, a aparut la moda VIROZA! Asa ca de cateva zile, tusesc mult si bine, am frisoane si temperatura si imi curge iar nasul din cand in cand. Asa ca, momentan iau aspirina si ceaiuri, insa daca nu ma rezolv, iau probabil din nou Augmentin si alte nebunii.

2 comentarii

  1. Dragos Mihai

    Eu am baut mult ceai,supe calde,miere cu lamaie si aspirina plus paracetamol.Ah!Si bai fierbinti!…M-a tinut,bineinteles,doua saptamini!..De obicei imi trecea in 7 zile,vorba proverbului,dar,de data asta l-am prins pe al microb mai nesuferit.Pina la urma,l-am dovedit,de curind de abia ,dar,l-am dovedit.Pina data viitoare,insanatosire grabnica si multe lichide.:).Dragos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *