Blogging, Știri & Trends
Cum a fost la Constanța Blogmeet 14
Cum a fost la Constanța Blogmeet 14

Cum a fost la Constanța Blogmeet 14

Am scăpat și de asta! Astăzi a fost organizată ediția cu numărul 14 a evenimentului Constanța Blogmeet. A fost un eveniment plin de surprize! Nu toate plăcute.
Au venit mai întâi cei de la Litoral Tv și au așteptat puțin până când s-au adunat mai mulți bloggeri. Nu le-am dat materialul pe care îl voiau ei dar le-am dat câteceva ce ar fi bun de promovat pentru un timp scurt pe canalul lor. Eu sunt foarte mulțumit de prezența acestora. S-au adunat foarte mulți bloggeri destul de repede si desigur…a trebuit să mai anexăm o masă și câteva scaune.
S-au adunat în total cam 20 de bloggeri, adică: Angelscanfall, D3vilgirl, Cătălin Nicolescu, Roxana Dordzbor, Cristi Mirea, Alexandru Busuioc, Alina Greavu, Adriana Melnic, Lisandra, Radu, Zaku, Puștiul.ro, Bogdan V, Tibi Calavera, Vali, Alex Olaru, Nelida Shi, Ionuț Staicu și alte 2 persoane ce nu erau bloggeri. A venit și Zetu Harry pentru 2,5 secunde, cu un prieten de pe Skyscrapercity Constanța. Evident, n-a rămas la eveniment. Măcar a venit să ne salute.

[Update]

Am auzit că a fost prezent și constănțeanul.info. Nu l-am mai văzut până acum cred, probabil e cel care a venit împreună cu Nelida.

A fost o mare surpriză s-o vedem pe Roxana, ce a venit tocmai din București pentru acest eveniment. Unde mai pui ca Roxana este cea care a organizat prima ediție de Blogmeet, ce nu era deloc ceea ce a ajuns în prezent, plus că a fost prezentă la majoritatea întâlnirilor. Mare surpriză a fost să-l vedem și pe veteranul Vali (hopa mitică), ce a fost adus de Tibi iar mai încolo, a venit și Ionuț Staicu până la urmă. M-am bucurat să-l văd și pe Alex Olaru de la constanțablog.net. Am început de la ora 14:00 iar Blogmeet-ul s-a terminat cam pe la ora 20:00. A fost…intens!
La început am luat-o ușor pe diverse teme dar mai încolo a ieșit o mare nebunie când au decis să se exprime extra liber: Alina Greavu, Bogdan, Cristi Mirea și Cătălin. Ne-am ciondănit puțin pe diverse teme dar tocmai asta este una din lucrurile alea care fac un Blogmeet interesant. Mulți caută să atace orgoliile individuale ale altor membri dar într-un astfel de grup e vorba mai mult de păreri, de subiectivism și de idei ample. Așadar, deși cearta a depășit limita constructivului, tot am avut ceva de învățat de pe tema asta. Alina Greavu a ieșit mult în evidență și în discuții contradictorii cu cei prezenți dar am căutat și eu și alții să o asigurăm că îi înțelegem punctul de vedere. Poate nu putem să ne afiliem unei idei dar putem să o înțelegem. Eu unul sunt de părere că Alina este o persoană interesantă. Controversată categoric dar interesantă. Și atractivă desigur. Arătau foarte drăguț astăzi și bloggărițele Adriana și Lisandra. Îmi este drag de ele, ce pot să zic…
Doza Coca-Cola de mai sus este acțiunea lui puștiul.ro, ce a reușit să-i convingă pe cei de la Coca-Cola să personalizeze câteva cutii pentru bloggerii constănțeni. Este un lucru de apreciat și sper să colaborăm și pe viitor cu cei de la Coca-Cola. Locația unde am făcut evenimentul este „La Cetate” (în Tăbăcărie), mai exact firma Cabiria SRL. Atât ospătărițele cât și șefa de sală au fost foarte receptive la doleanțele noastre și am fost serviți foarte promt și foarte bine. Berea era 7 Ron iar asta nu-mi convine deloc dar poate pe viitor o să vedem prețul mult mai scăzut la bere peste tot prin România căci prea a luat-o razna prețul pentru un asemenea produs.
Mai toți cei prezenți astăzi la acest eveniment cred că pot spune că a fost o întâlnire reușită. Ne-am certat, ne-am contrazis dar am și râs foarte mult, am băut, am fumat, am socializat. Poze veți vedea probabil pe blog-urile: sagittarius.iloveconstanta.ro, puștiul.ro și la oricine ce mai avea aparat foto pe acolo. O să revin cu update-uri pe tema asta.

[Update]

:: Primele poze ni le aduce puștiul.ro, aici 
:: Iar poze de la Sagi, aici

:: Ba chiar si de la Alina Greavu câteva, aici

N-a fost un eveniment ușor de manageriat și doar eu știu cât n-am dormit pentru evenimentul ăsta și ce atacuri de panică minore aveam în așteptarea blogmeet-ului. M-am calmat însă și am fost sigur că va ieși bine iar asta s-a și întâmplat.
p.s. Și dacă tot mi-ați ignorat materialele promoționale de pe masă, puteți să le downloadați în format PDF de aici:
::. Ce înseamnă un blog?

[LE] Au mai scris despre evenimentul ce a fost:

.:: Alexandru Busuioc
.:: Acasă la Zak
.:: Alina Greavu
.:: Ned32News
.:: Cătălin Nicolescu
.:: Cristi Mirea
.:: D3vilgirl 
.:: Adriana Melnic
.:: Nelida Shi 
.:: Tibi Calavera 
.:: Puștiul.ro 
.:: Dordzbor 

[Update] Din nou o reușită: Avem până acum cele mai multe review-uri pe care le-a primit un blogmeet constănțean până în prezent.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *