Blogging, Știri & Trends
Cum a fost la Seminarul Regional al Industriilor Culturale și Creative
Cum a fost la Seminarul Regional al Industriilor Culturale și Creative

Cum a fost la Seminarul Regional al Industriilor Culturale și Creative

Astăzi am participat la Seminarul Regional al Industriilor Culturale și Creative, organizat la IBIS de către Fundația Post-Privatizare, în parteneriat cu Asociația ORICUM, GEA Strategy & Consulting, Centrul de Cercetare și Consultanță în Domeniul Culturii, MPP Relații Publice, Universitatea București și Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași.

Este un program cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investește în oameni”. Ca speakeri i-am avut pe Alina Niculescu Manea din partea GEA Strategy & Consulting, expert în domeniul industriilor creative și culturale, Răzvan Crișan din partea asociației ORICUM, fondatorul și președintele asociației, Raluca Petre de la industriiculturale.ro, lector doctor la Specializarea Jurnalism de la Univ. Ovidius Constanța, Adrian Tamaș, regizor de teatru și Radu Bogdan Matei de la Mișcarea Culturală Constanța.

Ideea seminarului a fost consolidarea antreprenorilor sau a posibililor antreprenori în acțiuni mai ferme privind propria afacere sau idee. Ajută la conturarea unei idei sau a unui plan de afaceri, ba chiar te ajută să-ți construiești acel plan de afaceri și să îți treci ideile prin niște filtre ceva mai vaste și riguroase.

Am ajuns la IBIS pe la sfârșitul procesului de înregistrare. Pe mesele întinse pe hol se aflau prăjituri, produse de patiserie, sucuri și alte câteva lucruri. Menționez că acest seminar a fost total Gratuit! Un lucru care îl face și mai special. Erau în jur de 90 de persoane dacă nu mă înșel, era sala plină. Printre invitați se afla și doamna profesoară Aurelia Lăpușan, aceeași despre care vorbeam și în articolul Eveniment cu poze vechi de pe Llitoralul Constanța. M-am întâlnit la eveniment și cu bloggerița

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *