Blogging, Știri & Trends
Cum am petrecut Revelionul lipovenesc
Cum am petrecut Revelionul lipovenesc

Cum am petrecut Revelionul lipovenesc

Sâmbătă seară am avut în agendă un Revelion la care trebuia să-mi fac prezența! În imagine apar eu cu câteva dintre fetele petrecărețe din aceea seară plus eu cu o șapcă rusească interesantă primită cândva de la frate-miu.
Am petrecut într-un apartament iar toată lumea a îmbrățișat ideea, sătui de ieșirile standard în club. Am ascultat playlist-uri de muzică tradițională rusească dar și piese puțin mai demodate deja de la t.a.t.u. iar apoi multe alte piese dance și hit-uri contemporane de toate națiile. Fiecare a venit cu băutură, snacks-uri și mâncare. Unii au adus niște platouri foarte reușite și s-a mâncat și băut în egală măsură. În fine, unii au cedat mai repede și s-au dus la somn mai repede, pe păturile așezate pe podea (căci e un apartament încă nemobilat). De fapt, eu și prietena am cedat primii…recunosc. Chiar m-a pozat cineva când dormeam întins lângă ea. Drăguț. Până atunci însă, am dansat, am râs, am băut de toate și…încă mai avem de băut!

Deci…săptămâna viitoare, vom face afterparty-ul pentru a consuma ce a rămas! Vom bea mai moderat? Nu știu. Cred că nu. Ideea e că ne distrăm oricum și îmi era dor de un party la cineva acasă. Este altă atmosferă, este o intimitate de grup supremă și uite că și poți să te așezi undeva și să dormi dacă e cazul. E prima oară când reușesc să dorm la o petrecere și cred că e și prima oară când pot adormi așa repede la altcineva acasă. De obicei contemplez peste măsură tot și nu mă pot relaxa dar în cazul ăsta…dus am fost. Hai că a fost bine și va tot fi așa și pe viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *