Blogging, Știri & Trends
Cum arată Antrenamentul săptămânal Sanasport !
Cum arată Antrenamentul săptămânal Sanasport !

Cum arată Antrenamentul săptămânal Sanasport !

M-am gândit să vă explic mai bine ce se întâmplă în fiecare zi de Duminică, în orașul Constanța. Vorbesc exclusiv de Antrenamentul Sanasport dinainte și după o alergare de 5 Km minim.
Repet că Sanasport este o Asociație Sportivă locală, unde mai nou sunt și eu membru. Ca membru am datoria de a fi prezent cât pot eu de des și de a susține și promova activitățiile asociației. Aceste activități includ organizare de Cross sau Maraton dar și o sesiune săptămânală gratuită în care toți constănțenii sunt invitați să facă o încălzire, o alergare sau un mers la pas dacă obosesc iar apoi o descălzire și o hidratare. 
În data de 20 Iulie 2014 am făcut câteva poze dar ca premieră, am făcut și un mic video la sesiunea de Descălzire, ce este necesară mereu după o alergare în forță, căci altfel organismul nostru ar intra prea brusc în starea de repaos și ne-ar da peste cap toate funcțiile. Hai să intrăm puțin în atmosfera de sincron și de prietenie de la un astfel de eveniment!
p.s. Nu ratați următoarele antrenamente de pe pagina de Facebook a asociației. Următorul Antrenament este cel cu numărul 66 și are loc Duminica asta, 10 August, începând cu ora 8:00 dimineața (în spate la City Park Mall). Ora matinală se explică din cauza Soarelui puternic însă după un timp, se va schimba ora iar Antrenamentul se va muta pe nisip, în stațiunea Mamaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *