Blogging, Știri & Trends
Cum arată locaţia Paintball & Airsoft Arena, Constanţa
Cum arată locaţia Paintball & Airsoft Arena, Constanţa

Cum arată locaţia Paintball & Airsoft Arena, Constanţa

paintball constanta 01

În oraşul Constanţa, în Zona Industrială, există o hală în care se practică sporturile de grup Paintball, Airsoft şi Tir cu Arcul. Am vizitat şi eu locul ieri, iar cu ocazia asta aş putea considera că am făcut şi o Explorare Urbană, având în vedere clădirea pe gustul meu.

Construcţia de mai sus este un elicopter improvizat. Nu are rolul doar de ambient specific sau apărare faţă de echipa adversă ci în situaţii speciale poate ajuta la un gameplay tematic, ca de exemplu un pilot rănit ce trebuie să fugă prin zonă, şchiopătând, încercând să-şi salveze posteriorul. Da, Paintball nu este doar un sport banal în care o echipă trage în alta ci este şi acel sport flexibil, unde poţi adăuga în joc scenarii (capture the flag, joc de indicii, zombie apocalypse…) sau bonusuri (viaţă dublă, încărcătoare suplimentare găsite la mijlocul terenului, şamd).

Gazda principală a locaţiei este Iulian Nistor, ce împreună cu familia şi prietenii organizează şedinţele de joc specific. Este o persoană ce îşi face treaba cu pasiune şi atenţie iar determinarea sa inspiră o viitoare evoluţie pozitivă a acestei locaţii. Echipa este de asemenea atentă cu orice client apărut. Cu amabilitate, voie bună şi puţină nebunie, creează o atmosferă unică!

Acest loc se află paralel cu Şoseaua Industrială, după ce treci de Fabrica Heineken şi Autobaza RATC. Se intră pe lângă sediul Plastyprod. Ca mijloc de transport în comun, site-ul RATC menţionează autobuzul 101C şi 102N ce ajung până la Depoul RATC (nu departe de locaţie). Ca Maxi Taxi, puteţi alege linia 304, ce ajunge în acelaşi loc precum autobuzele sus-menţionate.

Tarifele sunt menţionate pe website-ul lor oficial, paintballgamescta.ro. De exemplu, tariful de persoană pentru Paintball este de 45 Ron, preţ ce include echipamentul şi 200 de bile. Este obligatorie însă existenţa unei echipe de 4 vs. 4 persoane. La Airsoft, plăteşti doar 7 Ron pentru a trage 25 de bile cu un pistol Beretta M92F Full Metal. Pentru un încărcător adiţional cu 25 de bile plăteşti 5 Ron. Există de asemenea posibilitatea de a organiza petreceri tematice, cu mâncare, băutură şi multă voie bună.

Am încercat şi eu proba Airsoft pentru prima oară în viaţa mea şi spre surpinderea mea, chiar m-am descurcat foarte bine. Este o senzaţie unică ce îţi dă încredere în capacităţiile tale. Aceştia au şi o pagină de Facebook, ce poate fi vizitată, AICI.

Găsiți câteva poze de la mine pe pagina mea de Facebook, aici.

[Later Edit] Locația s-a închis definitiv.

2 comentarii

  1. Pingback:Ce se întâmplă în ziua de Duminică în oraşul Constanţa ! | CTC Constanța City

  2. Pingback:Army Challenge Day la Paintball & Airsoft Arena Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *