Blogging, Știri & Trends
Cum așezi corect uscătorul de rufe peste mașina de spălat rufe
Cum așezi corect uscătorul de rufe peste mașina de spălat rufe

Cum așezi corect uscătorul de rufe peste mașina de spălat rufe

Românii au un talent să pună fel și fel de lucruri pe electrocasnicele lor. Am rămas fără opțiunea mileului pe Tv, așa că din nostalgie umplem cu vârf partea de sus a cuptorului cu microunde, a frigiderului sau chiar și a mașinii de spălat. La nici una din aceste obiecte nu ai voie să pui ceva deasupra. Dar, noi punem.

Scrie pe Manual, scrie chiar și pe o foaie la vedere la mașinile de spălat, însă lumea le „supraetajează” cu uscătoare de rufe de regulă. Nu e bine. ÎNSĂ. Există o soluție oficială: un kit de suprapunere! Cei de la LG ne explică:

Asta ca exemplu. Acest stacking kit există și pe la noi și da, este și universal. Poți să cumperi un kit universal de suprapunere a mașinii de spălat și a uscătorului de rufe, de exemplu, de pe eMag, la prețul de 229 de lei. Faci asta și te asiguri că nu deteriorezi electrocasnicele acestea care nu sunt doar scumpicele ci și greu de manipulat/returnat în caz de defecțiuni apărute din senin din cauza folosirii greșite a acestora. Adică nu joci Tetris sau Jenga cu ele! Ca bonus, un astfel de kit îți oferă și o tăviță ca în prima imagine, numai bună pentru a pune coșul cu rufe, detergenți sau altele.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *