Blogging, Știri & Trends
Cum configurezi internetul pe cartela Vodafone ?
Cum configurezi internetul pe cartela Vodafone ?

Cum configurezi internetul pe cartela Vodafone ?

Schimbându-mi cartela Vodafone cu una nouă, am rămas fără acces la internet pe telefon. Trebuie configurat şi primeşti oricum setările de internet dar în general, depinde de telefon şi trebuie să introduci datele manual.
Eu m-am sfătuit cu un operator Vodafone. Am intrat rapid în legătură cu el. Suni la *222, aştepţi să palavrăgească puţin Andreea-robotul şi apeşi 3 pentru serviciile Internet şi Date. Apoi ai alte opţiuni iar tu vei vrea să apeşi 5. De acolo, te va trimite direct şi rapid către un operator.
Eu a trebuit să-mi schimb setările de internet manual. Adică, am intrat la Setări, apoi la Aplicaţii, apoi la Internet iar apoi la Profiluri Internet.
Aici creezi un profil nou. Eu am opţiunea Mai multe – Creare. La nume pui „Internet”, la URL pagină de pornire pui „http://live.vodafone.ro”, purtător laşi GPRS, Proxy laşi pornit, Adresa 0.0.0.0 o laşi aşa, port 8080 laşi, de DNS-uri nu te atingi dar pe setări GPRS dai click. Acolo pui la Nume acces „live.vodafone.com”, la ID utilizator „live” iar la parola „vodafone”, toate cu litere mici. Dai salvare, de setări GSM nu te atingi iar apoi închizi şi deschizi telefonul. 
Dacă iar îţi dă eroare de conectare când încerci să intri pe net, intri pe fir cu un operator pentru a reseta şi el de acolo anumite lucruri, dacă e cazul. Aparent, aceste informaţii de setare manuală a internetului pe mobil se află pe pagina www.vodafone.ro/setari-telefoane/  
Îţi alegi modelul iar în dreapta sus vei vedea că poţi să dai pe o săgeată care te trece pe pagina următoare cu diverse modele ale telefonului. Succes!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *