Blogging, Știri & Trends
Cum dezinstalezi un Windows Update din Windows 10
Cum dezinstalezi un Windows Update din Windows 10

Cum dezinstalezi un Windows Update din Windows 10

În ziua de azi, nu prea mai merge să te bazezi pe un Windows piratat. Recomand deci un Windows cu licență căci e foarte ieftină, dacă știi unde să cauți. Partea interesantă este însă că și Update-urile unui Windows legal îți poate da sistemul peste cap.

De exemplu, la laptop-ul meu Asus a apărut brusc o eroare la stingerea laptop-ului, ceva despre AcPowerNotification error. Poți să-l oprești din Task Scheduler – Asus (deși fără el, cam pică rețeaua). Mă gândeam însă, de ce deodată așa? Ei bine, am permis un update recent la Windows și nu a fost bun. S-ar putea să mai vină acum Windows cu altul, ca să corecteze eroarea. Cel mai probabil e un update ce-ți dă peste cap sursa de alimentare, iar la unele laptop-uri Asus apar uneori probleme când pornești laptop-ul fără să-l ai în priză, adică…nu mai ai WiFi sau Rețea.

În fine, intri în Start și cauți Windows Update settings. Acolo găsești un buton numit View update history. *Click*

Aici găsești o listă cu ultimele update-uri instalate, inclusiv data când a fost instalat fiecare în parte. La laptop-ul meu (și probabil la sistemele altora de asemenea), problema a apărut de la update-ul KB5022282. Prostănacul ăsta mi-a dat peste cap laptop-ul puțin. Le bănuiesc și pe cele din 15 Decembrie cu probleme. Momentan, testez să văd cum merge cu doar ultimul șters.

Alegi deci update-ul, dai Uninstall acestuia și restart la sistem. Ar trebui să-și revină. Dacă nu, scoate mufa de alimentare și bag-o din nou și restart iar, căci acolo îi afectează ceva update-ul ăsta. Sper să vă meargă!

p.s. Pare ca se reinstaleaza singur deci uninstall iar și opriți update automat al Windows!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *