Știri, Evenimente & Trends
Cum instalezi un Huawei Watch pe un telefon Oppo
Cum instalezi un Huawei Watch pe un telefon Oppo

Cum instalezi un Huawei Watch pe un telefon Oppo

De ceva timp mi-am luat un telefon de la Digi. Deja o lua razna vechiul meu telefon Huawei și n-aveam cum să mai aștept. Am luat pe sprânceană un Oppo A98, căci n-aveau Samsung-uri sau altceva în acel moment.

Dacă-l vrei pentru poze, trebuie să știi că e praf la asta. Praf și pulbere. La restul, merge cât de cât, doar că e prea scump pentru ce oferă. În fine.

Aveam un ceas Huawei GT2 conectat la vechiul telefon Huawei. Am vrut să-l conectez și la Oppo. Ciuciu șansă. Ați observat și voi probabil că în Magazinul Play există orice fel de aplicație „Health”, numai cea bună nu. Am lăsat-o baltă un timp, dar mi-am dat seama că sunt dependent de notificările primite pe telefon (mai ales pentru job). Drept urmare, am mai căutat ieri o soluție și am găsit-o!

tl:dr Nu pe magazinul Play de la Google e Health-ul corect ci pe magazinul Huawei, deci descarci App Gallery. Vă dau link-ul cu totul să vedeți că e sursă oficială. Deci instalezi un apk extern. Dai voie la asta din telefon și gata. Din App Gallery instalezi apoi Health pentru ceas. Poți șterge apoi App Gallery. Te deconectezi pe ceas de la vechiul telefon și te conectezi iar pe noul dispozitiv. Și…gata problema! Cu plăcere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *