Blogging, Știri & Trends
Cum să cumperi inteligent de la Cora | Promoții de Toamnă 2014
Cum să cumperi inteligent de la Cora | Promoții de Toamnă 2014

Cum să cumperi inteligent de la Cora | Promoții de Toamnă 2014

Răsfoiam adineauri Oferta de Toamnă de la hypermarketul Cora și mă gândeam să vă evidențiez și vouă câteva din ofertele existente.
În primul rând, broșură menționează oferta de a-ți primi înapoi 20% din valoarea oricărui produs la alegere (în afară de tutun și alcool, formule de lapte pentru sugari, servicii, donații, taxe și carduri cadou). Asta este posibilă doar în perioada 8 Octombrie – 14 Octombrie 2014. Adică dacă îți cumperi Ariel-ul acela automat la 8Kg la 57,55 de lei (preț promoțional tot până pe 14 Oct) și alegi să primești bonul de 20% pentru produsul acesta, primești un bon de 11,51 lei pentru reducere la cumpărătura viitoare. Dacă îți cumperi o ceva de 100 de lei, primești 20 de lei prin bon Cora. Sau dacă îți iei o combină frigorifică la 1099 lei ai 220 lei înapoi prin tichet Cora.
Până pe 14 Oct și Cris-Tim îți dă 25% prin tichet Cora la câteva produse. Coca-Cola are o promoție atractivă tot până pe 21 Oct. La minim 10 lei cheltuiți pe produse Coca-Cola sau Coca-Cola zero, poți câștiga prin tragere la sorți un City Break în Praga, un voucher din 12 pentru cumpărături în magazinele Cora, în valoare de 1000 de lei sau un voucher din 24 în valoare de 500 de lei. Cei de la Meda (muștar și altele…) au până pe 21 Octombrie cam 20 de tablete Samsung Galaxy Tab 7.0 de dat. Poți câștiga una prin tragere la sorți atunci când cumperi de minim 15 lei produse din această marcă (regulamentul pe medaprod.com). Până pe 14 Oct și telemeaua President îți dă 15% prin tichet Cora, ba chiar îți dă posibilitatea de a câștiga prin tragere la sorți un coș cu produse LaDorna în valoare de 350 de lei.
Cum Cora sărbătorește 11 ani de existență în România, mai pune o ofertă interesantă. În perioada 08 – 21 Oct 2014, poți cumpăra produse Ursus, Ursus Cooler (e bunicel să știți) și/sau Timișoreana în valoare de minimum 20 de lei și primești instant un odorizant de mașină Cooler iar apoi prin completarea unui talon, poți intra la tragerea la sorți pentru a câștiga ba un tricou Timișoreana ba un set de pahare Ursus Cooler (sunt puse la bătaie 110 tricouri, 1100 seturi de 6 pahare). Îmi plac concursurile astea unde sunt șanse mari să câștige mulți ceva.
Până pe 21 Oct și Musli Vitalis de la Dr. Oetker îți dă garantat un ceas de perete sau un bol de cereale la achiziționarea a minim 2 produe Musli Vitalis cu cardul de fidelitate Cora. Automat, vei fi înscris la tragerea la sorți pentru un televizor HD. Să nu vă aruncați bonul, da?
Nivea îți dă până pe 21 Oct câteva premii. Dacă achiziționezi produse Nivea de minim 19 lei poți câștiga un produs Nivea, o geantă cosmetică Nivea sau un aparat foto digital Nivea Sony Cybershot (de 16.1 mp). Delimano are 60% reducere la produsele sale (cuțite, tigăi..) prin puncte de fidelitate. Pasta de dinți Lacalut aktiv de 75ml are o ofertă simpatică. Dacă îți cumperi produsul la 14,55 lei, primești 100% reducere pentru al doilea produs identic cumpărat prin tichet Cora. Nu prea înțeleg cum vine asta căci tichetul Cora se dă după cumpărătură. Dar…e moca. Uleiul Unisol are câteva premii de dat până în data de 15 Noiembrie 2014. Cumperi un produs Unisol, trimiți cuvântul „Unisol” urmat de numărul bonului de casă prin sms la 1843 (sau îl înscrii pe bucatarulunisol.ro) și poți câștiga prin tragere la sorți 10.000 de lei și sute de alte premii.
La Electronice n-am găsit nimic interesant decât ceva foarte curios. Avem la aprox. 1400 de lei un laptop Asus X551CA-SX014D. Este foarte ieftin căci este i3, are 4Gb DDR3 memorie, 500Gb hdd-ul. Eu am un X550C și este aproape la fel și am dat 1600 lei pe el (preț foarte bun încă aparent).
Pe Emag, acest laptop din oferta Cora e cu 100 lei mai scump. Merită studiată oferta la fața locului! Serios!
Pe final, menționez cea mai importantă ofertă Cora ce durează nelimitat și ce este de fapt ceva foarte isteț de făcut.

Oricine a jucat un joc de strategie, știe cum să își adune resurse din exploatările Bonus. În timp ce unii culeg din când în când roadele, alții stau din 5 în 5 minute atenți pentru a-și crește bogăția. Așa se întâmplă cu HiperPunctele Cora.
La 1 leu cheltuit pe anumite produse Cora, primești la schimb un HiperPunct. Acele produse nu se cumulează perfect matematic ci doar pe baza fiecărui leu din preț. Adică dacă îmi cumpăr un produs Cora de 1,60 lei și alt produs diferit tot Cora de 1,40 de lei, voi primi 2 HiperPuncte nu 3, căci fiecare produs conține doar 1 leu. Este o ofertă foarte bună oricum. Pentru asta, trebuie desigur să ai Card Cora. Valoarea HyperPunctului primit se tot schimbă și e infimă. În Regulamentul Cora aflăm de asemenea că:
Pentru fiecare 9 lei cheltuiți în oricare din hipermarketurile Cora din orasele Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanta, Arad, Bacau, Ploiesti se primesc câte 3 HiperPuncte. HiperPunctele se obțin pentru cumpărături de minim 18 lei la un bon de casă. Astfel, la 18 lei cheltuiți (suma minimă), Titularul unui HiperCard de Fidelitate Cora primește 6 HiperPuncte, la 27 lei cheltuiți, primește 9 HiperPuncte ș.a.m.d.

Nu prea înțeleg de ce așa dar dacă la 9 lei cheltuiți primesc doar 3 puncte sau dacă la 90 de lei primesc doar 30 de puncte…înseamnă că ăsta e modul standard de recompensare și gata! Dar…de ce să nu primesc 90 de puncte la 90 de lei? Pot face asta cumpărând produsele de sub umbrela Cora! Cu cât aduni punctele astea, cu atât mai multe șanse ai să-ți primești gratuit produse din vitrina Cora. Găsești acolo lampă de birou la vreo 650 de puncte parcă, puzzle la 150 de puncte, aparat de ras la peste 2000 de puncte, tigăi, prosoape…câteva lucruri simpatice. Mi-ar plăcea mult să mai adauge mai multe produse acolo căci sunt cam puține. Ideea e că îți iei un produs gratuit. Nu contează cât costă în magazin, ideea e că ți-l poți lua gratuit ca fapt divers a cumpărăturilor tale. Deci dacă într-o lună cheltuiești 300 sau 500 de lei pe cumpărături Cora, de ce să nu primești și ceva gratis pe lângă. În cazul ăsta 166 de puncte la 500 de lei sau 500 de puncte dacă ești dedicat.

Dezavantajul este doar de Preferință. S-ar putea să nu-ți placă gustul sau calitatea unui produs Cora. Atâta tot! Un „s-ar putea”. Pe de altă parte, dacă tu consideri că merită să cumperi mereu din produsele Cora căci sunt bune…cu atât mai bine pentru HiperPunctele tale ce îți va da ulterior o gratuitate din Vitrină.

Aveți grijă! Punctele de pe card se acumulează doar până la aniversarea cardului (data când l-ați creeat). An de an la acea dată, punctele se resetează! Așadar, întrebați la Informații când vă expiră punctele.

Din ofertele cu HiperPuncte menționez vinul Prieteni Vechi la 8,79 lei ce îți aduce 8HP, uleiul de măsline Cora de 18,99 lei ce îți aduce aaaaproape 19 puncte dar 18 puncte sau îmbrăcăminte de la Influx, ce sare de 30-50 de puncte oferite per produs. Aici totul este subiectiv și ține de gust dar…aveți de unde alege. Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *