Blogging, Știri & Trends
Cum sa-ti scoti cazierul in orasul Constanta
Cum sa-ti scoti cazierul in orasul Constanta

Cum sa-ti scoti cazierul in orasul Constanta

Daca tot aflu eu cum se fac unele si altele, ma gandesc sa va tin si pe voi la curent. Azi mi-am scos cazierul. E necesar sa-mi scot cazierul judiciar ca sa demonstrez ca in ultimele 6 luni n-am avut probleme cu Politia. Dupa 6 luni imi expira acest cazier si trebuie sa mi-l reinnoiesc daca vreau.
Cat timp iti ia: 5 minute (daca nu stai la coada)
Ce iti trebuie: chitanta, timbru, cerere, buletin
Pentru a-ti scoate cazierul judiciar trebuie sa te duci in cladirea aflata in vecinatatea Inspectoratului Judetean de Politie, de pe Bdul Mamaia (de langa Spitalul Militar). Poti ajunge cu autobuzul 40 sau Maxi Taxi 301 sau 304.
Timbrul si chitanta costa 12 lei, singurul cost al scoaterii cazierului judiciar. Acestea le cumperi de la ghiseul din interiorul cladirii, cel de la capat, langa cele 2 usi ale toaletelor. Cererea se ia de la celalalt ghiseu, in mod gratuit, sau cu 50 de bani de la magazinul comercial de langa.

Ai chitanta, ai timbrul, completezi apoi cererea. Aceasta cerere este o foaie mica unde iti scrii numele, prenumele si alt nume pe care il mai ai, adresa si motivul cererii. Eu am scris „angajare”.

M-am dus la primul ghiseu, unde se afla un om la birou si pc, am dat foile si buletinul, a stat 3-4 minute sa ma verifice si mi-a dat pe loc certificatul rezultat in urma cererii mele. Atat. Pe acesta, in stanga jos, cu scris mic, scrie ca nu sunt in evidenta cazierului juridic, deci sunt copchil cuminte.

[LE] 18-03-2011

Se pare ca s-a facut o afacere cu magazinul de alaturi, acum acolo gasesti foaia tip, plus timbre, care te costa in total 2,5 Ron. Te duci apoi inauntru la femeia de la ghiseu si platesti restul de 10 Ron. In rest, totul e la fel. Daca esti cetatean roman si n-ai antecedente, iti da cazierul pe loc, daca ai antecedente o sa dureze cam 3 zile.

[LE] 08-07-2016

S-a schimbat puțin procedura. Totul e la fel, doar că nu mai plătești cei 2 lei. pentru timbre. Vezi știre, aici.

Programul de funcţionare este:

Luni, Marţi, Joi – 08,30 – 12,30; 13,30 – 16,00.

Miercuri – 08,30 – 12,30; 13,30 – 18,00.

Vineri – 08,30 – 12,30

[LE] 11-07-2017

Ah, stai că e treaba și mai bună de fapt. Ca să scoți cazierul, te costă acum doar…50 de bani! Ăsta e singurul cost, respectiv cel al Cererii, pe care o cumperi de la magazinul de lângă. Cred că nu s-ar supăra nimeni dacă o dowloadezi pe această Cerere de AICI, dacă o printezi, dacă o rupi în două, o completezi și o dai împreună cu buletinul uneia din cele două doamne de la ghișeu. Se mișcă mult mai repede treaba acum.

Noul program de funcționare este:

De Luni până Joi, orele 8:30 – 16:00 și Vineri, orele 8:30 – 12:30.

19 comentarii

 1. Anonim

  Dar daca traiesc in Italia si.mi trebuie cazierul din tara..oare poate sa mi-l scoata cineva fara delega?
  Intrebare cam de baraj..cred :::::::::)
  Oricum va multumesc pt raspuns anticipat.

 2. Fabulosu`

  buletin scazut poate fi : scazut = in minus, minus unu (buletin-pierdut sau subtilizat), ”scazut” din plata unei datorii, sau „căzut” (poduri, viaducte, canalizari, cascade, etc) cu un „s” accidental ori i-a scazut termenul de viata pana la 0 (expirat)…

  1. ioana

   „Scazut” pentru Simona înseamnă EXPIRAT. Se mai întâmplă, dacă stai prea mult pe afară (italy). Oricum, articol clar și detaliat. Confirm e simplu sa-ti scoți cazierul în Constanța, chiar dacă ești din alt județ.

 3. Pingback:Cum iti iei permisul de conducere in Constanta ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *