Blogging, Știri & Trends
Cutremur de 7.8 grade în Turcia și replici puternice!
Cutremur de 7.8 grade în Turcia și replici puternice!

Cutremur de 7.8 grade în Turcia și replici puternice!

imagine cu titlu de prezentare

Un cutremur puternic de 7.8 grade pe scara Richter a avut loc astăzi la ora 3:17 noaptea (ora României) în partea de sud a Turciei. Epicentrul cutremurului a fost localizat la 32 de Km de regiunea Gaziantep și a fost resimțit până în Lebanon și Syria. Este un eveniment ce se va dovedi cumplit, cu multe victime.

 

La 10 minute de la cutremur, a urmat o replică puternică de 6.7 grade. Sunt mulți morți și răniți iar aceste cifre încă sunt în lucru. Acum o oră, utilizatori de pe internet menționau că pământul încă se cutremură ușor, dar perceptibil.

O misterioasă predicție nefastă a acestui eveniment a venit acum 3 zile pe Twitter de la Frank Hoogerbeets, un auto-proclamat specialist în predicție de cutremure din Țările de Jos. Găsiți această predicție fascinantă aici.

Cum arată un adevărat film de groază? Priviți imaginile de mai jos, apărute pe twitter-ul FaytuksNews:

 

Alte video în Link 1, Link 2, Link 3, Link 4, Link 5.

Cutremurul nu poate fi prezis încă. Cel puțin, nu oficial. Este unul dintre cele mai devastatoare fenomene naturale și sperie tocmai prin această lipsă de acuratețe în predicție. Poate unii ca Hoogerbeets vor descifra misterul și vom avea în curând o știință exactă pentru a salva vieți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *