Blogging, Știri & Trends
De ce nu-mi plac mulți oameni din Constanța
De ce nu-mi plac mulți oameni din Constanța

De ce nu-mi plac mulți oameni din Constanța

Umblă o știre despre un scandal din clubul „La Lăutari” din Mamaia. De fapt, scandalul s-a întâmplat în fața localului, deci e și mai grav.
Cică un tip era cam beat și nu și-a plătit nota și făcea fițe pe acolo. Așa zic ziarele, deși ziarele mai și mint, căci de fapt, aceleași ziare și-au schimbat povestea. În fine. Ideea e că un oarecare tip a fost târât pe stradă de niște tipi ce par afiliați clubului. Poate nu-s, dar asta ar fi și mai rău pentru ei acum. Ce a apărut acum de curând pe Realitatea Tv e și video-ul:

                  
Uitați-vă și voi la matahala aia cum se uită și cum dă cu pumnul. Uitați-vă apoi și la piticul ăla cu complex napoleolian cum aleargă victima! Apoi povestea spune că victima a urcat într-un taxi și că a încercat să fugă, dar a fost scos cu forța de acolo. Se vede clar în imagini că o mașină albă bloca taxiul, deci uite încă o faptă de natură penală ce trece totul (pe lângă multe altele) de la sechestru de persoană la răpire de-a dreptul. Apoi îl lovește când e la pământ, apoi îl târâie pe jos.
Păi, pe bune? Asta e societatea noastră? Ăsta e bahaosul pe care îl caută lumea în Mamaia? Și mai te și „deranjează” Justiția când simți nevoia să umbli cu un cuțit la tine sau cu un pistol. De aia suntem toți așa isterici și paranoici, că există criminali de ăștia peste tot prin societate. Nu sunt doar ăștia, așa de fițe și fumând țigara din gură ca o parodie a lui Humphrey Bogart ci și mulți melteni din cartiere care stau la scară și înjură, hărțuiesc băieți și fete și fac pe cocoșii fără ca Poliția să intervină, că până la urmă și Poliția e om și se sperie de o amenințare. Nu e rușinos aici, ci e oribil!
Nu zic că tipul-victimă era ok și normal. Poate a făcut scandal întradevăr, dar merită pedepsit prin lege nu altfel, nu prin inumanitate. Problema majoră e că mulți oameni pățesc asta! Exact ce vedeți în imagini! Iar oamenii ăia sunt liniștiți poate și cuminți, fără să facă probleme nimănui. De ce se ia lumea de ei? Căci…se plictisesc unii sau că vor să se dea mari niște bodyguarzi de duzină. Atâta tot. Pentru unii e greu de înțeles asta, sau e greu să înțeleagă că asta se întâmplă zi de zi în școli, cluburi sau cartiere, dar…exact așa…identic și apoi mai rău, așa se întâmplă! Doar că nu e nimeni cu o cameră pe aproape sau n-are nimeni curaj să filmeze.
Eu sper să-i bage la închisoare pe toți cei implicați în povestea asta. Să vedem ce zice Justiția constănțeană în fața acestor dovezi clare. Fac dreptate oare sau o fac pe Băsescu și se iau de pixelul albastru?! 
Apropo, clubul ăla…sper să se închidă. Dacă sunteți deștepți, nu mai călcați pe acolo!

[LE 6 Iunie 2013]

Cătălin Baltac, unul din agresorii din imaginile de mai sus, a primit doar un „ai grija!” din partea Poliției Constanța. Mizerabilă instituție!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *