Blogging, Știri & Trends
De la 19 Februarie ramanem fara apa calda si caldura?
De la 19 Februarie ramanem fara apa calda si caldura?

De la 19 Februarie ramanem fara apa calda si caldura?

apa fierbinte Conform ziuaconstanta.ro, furnizorii giganti ai Constantei au probleme mari cu datoriile.

RADET are o datorie de 280 mil Ron la CET iar CET are o datorie de 2,866 mil Ron la RAJA. Drept urmare, cei de la RAJA vor sa debranseze furnizarea apei potabile catre CET, incepand cu 19 Februarie 2013. Asta ar presupune intreruperea apei calde si a caldurii in Municipiul Constanta.

In ciuda acestui avertisment, directorul Electrocentrale Bucuresti SA – CET Constanta, Doru Oşlobeanu, a declarat ca exista o prevedere legala ce interzice RAJA sa sisteze furnizarea de apa potabila in perioada Octombrie – Martie. Acesta a mai declarat ca a platit pe 13 Feb 2013 suma de 50.000 de Ron catre RAJA si cauta in continuare o solutionare de plata esalonata.

[LE] 18-02-13

„Astfel, în cursul zilei de astăzi, 18 februarie 2013, în urma întâlnirii ce a avut loc la sediul societății noastre, între SC RAJA SA și CET Palas s-a încheiat un acord, prin care se stabilesc termenele de plată a facturilor restante. Furnizorul de energie termică urmează să achite către RAJA suma de 1 milion lei, până la data de 11 martie 2013, diferența urmând să fie achitată în trei tranșe lunare egale. Pe lângă achitarea acestei eșalonări, CET Palas și-a luat angajamentul că va achita și facturile curente, dar și penalitățile ce decurg din plata întârziată a facturilor restante. În cazul în care Electrocentrale București SA, sucursala Constanța nu va respecta termenele de plată, acordul devine nul, iar SC RAJA SA va face toate demersurile legale necesare pentru recuperarea debitelor, inclusiv debranșarea de la sistemul de alimentare cu apă și canalizare”, au declarat reprezentanţi RAJA SA.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *