Blogging, Știri & Trends
DENTISTUL tău nu vrea ca tu să știi ASTA !!!
DENTISTUL tău nu vrea ca tu să știi ASTA !!!

DENTISTUL tău nu vrea ca tu să știi ASTA !!!

ȘOC și GROAZĂ! Ce anume se întâmplă aici? Vă pun la curent imediat. 
După vreo 3 ani, m-am dus și eu ieri la Dentist. La Dentistă de fapt. Mi-a făcut un detartraj și un periaj și nu m-a costat mult. Lucrăm de asemenea și la salvarea unei măsele, pentru a nu mi-o extrage ci pentru a mi-o repara. De obicei, mă trezesc de dimineață cu un miros de canalizare în gură, bănuind mereu personajul ăsta de rele intenții, dar halena (mirosul urât) provine în general de la tartrul adunat și de la resturile de mâncare ce nu dispar așa ușor din gura ta, chiar dacă te speli cu periuța de dinți. Ce-i de făcut atunci?
Un detartraj și un periaj profesionist e o idee foarte bună. M-am trezit azi foarte bine și în sfârșit nu-mi mai miroase gura! Știți bine cum sună asta, cât de mult vă doriți un gust normal în gură! Ei bine…primul pas e să te duci la dentist măcar pentru un detartraj, o curățare a dinților. Cum îți menții dantura curată însă (chiar dacă ai dinți strâmbi sau mai pătați)? Ei bine, chiar vorbeam cu o persoană din domeniu și mi-a spus că mulți oamenii, mai ales dentiștii, caută să lucreze mai mult pe tratament decât pe prevenție. E logic…e mai ieftin și mai ușor să previi, e mult mai complex și scump să-ți faci lucrări dentare. De exemplu, dacă ai dinți lipsă, cea mai eficientă metodă de a te rezolva e să-ți faci implant dentar, dar asta cică poate costa între 300 și 1000 de euro în funcție de dentist. Not good. Desigur, mai există și alte opțiuni ieftine, ce sunt bunicele dar…nu se compară cu soluția supremă de implant.
Trebuie să urmezi 3 pași de obicei când te speli pe dinți, asta dacă vrei să fii eficient și sigur.
1. Părerea generală (deseori profesională) este că trebuie să te speli pe dinți de două ori pe zi cu periuța de dinți (cea electrică pare mai eficientă dar…de sine stătătoare nu prea este eficientă). Nu trebuie neapărat să te speli după fiecare masă iar uneori este chiar nerecomandat, căci îți forțezi prea mult dinții cu atât periat. De dimineață și seara e de ajuns în general;
2. Pe lângă periuța de dinți, folosește și o ață dentară! Mi-am cumpărat și eu ieri pentru prima oară în viața mea așa ceva și am rămas surprins cum de fapt chiar are loc ața aia printre dinții și măselele mele. Această ață te asigură că nu-ți mai rămân bucăți mici de mâncare printre dinți, bucăți ce peria nu are cum să le scoată. Acestea putrezesc acolo, îți fac gura să miroasă urât și favorizează apariția cariilor. Mi-era teamă de ața dentară căci bănuiam că riscă să-mi rănească dinții sau gingiile dar de fapt este foarte bună. De asemenea, vine într-un recipient mic, deci poți s-o iei cu tine oriunde;
3. Apa de gură este ultimul pas ce îți curăță dinții așa cum trebuie. Ții acest lichid în gură pentru câteva secunde iar apoi îl scuipi căci dacă l-ai înghiți nu ți-ar plăcea deloc gustul! Este practic o super metodă de final de a-ți menține dinții curați și sănătoși și de a avea respirația bună.

O să revin cu detalii despre cabinetul medical unde mă duc eu, dar asta dacă reușesc cumva să negociez niște oferte speciale pentru voi.

[Later Edit]

Ok. Deci treaba stă așa. Doctorița care a lucrat pe mine se numește Rusu Elena, lucrează la SCM Stomatologie, un cabinet mic și modern aflat pe lângă City Park Mall. O să revin cu harta.

Aveți ocazia să vă consultați la ea GRATUIT iar pentru Detartraj și Periaj o să vă ia doar 100 de lei. Trebuie doar să îi spuneți că ați auzit de cabinetul ăsta de la „joienegru”. Neapărat să-i dați telefon înainte pentru a face rezervare. Numărul ei este 0727 185 496.

Locația este după cum urmează:

În fața cabinetului scrie „Dr. Silviu Popov” dar acolo e unde trebuie să ajungeți. Deci…rezervare, joienegru…detartraj ieftin! Hai că o să fie cea mai bună alegere făcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *