Blogging, Știri & Trends
Despre Artă și despre Lukrt la Carturești City Park Mall Constanța
Despre Artă și despre Lukrt la Carturești City Park Mall Constanța

Despre Artă și despre Lukrt la Carturești City Park Mall Constanța

Vă povesteam acum nu de mult timp despre Lukrt și despre arta lui. Luca este un tânăr talentat și cu un viitor luminos înainte, cum s-ar spune. Ceea ce face el bine face din pasiune, iar cu pasiunea n-ai cum să dai greș! Vezi și tu site-ul Lukrt.

Veți descoperi și voi stilul Doodle și arta abstractă a unui tânăr talentat de 14 ani, în ziua de Sâmbătă 25-02-2023, la Cărturești din City Park Mall Constanța, într-un eveniment oficial de prezentare a produselor vestimentare transpuse din talent digital în calitate print. Redau mai jos descrierea evenimentului Cărturești:

Vă invităm să luați parte la o incursiune în lumea plină de culoare a desenelor Lukrt! Fie că este vorba despre desene complexe (doodle) sau personaje (characters), tehnica abordată aduce în prim plan mesaje actuale transmise subtil unei generații atente la stilul vestimentar și la noutățile în domeniu.
Prin doodle, Lukrt reușește să creeze adevărate povești grafice prin îmbinarea mai multor elemente, aparent fără legătură, compoziția purtând diverse mesaje care pot fi descifrate de un privitor avizat.
Personajele îl ajută pe Lukrt să-și expună ideile de design și fashion, explorând astfel o zonă creativă fără limite, conceptele sale prinzând viață într-o lume virtuală.
Încercarea de a transpune pe diverse suporturi creațiile sale artistice l-a condus pe Lukrt spre zona produselor personalizate. Tricourile, hanoracele, sacoșele au devenit în scurt timp apreciate de un anumit segment de public, reușind astfel să-și facă loc pe o piață dominată de branduri, etichete, logouri și mai puțin de artă, mesaje și culoare.
𝐃𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐋𝐔𝐊𝐑𝐓
Lukrt, Luca Siea are 14 ani și este elev la Liceul Teoretic Ovidius din Constanța. Pasiunea pentru grafică a apărut la vârsta de 8 ani și a fost confirmată de critici prin câştigarea câtorva concursuri de desen. Pasionat de artă și fashion, Luca își dedică cea mai mare parte a timpului liber studiului de noi concepte și tendințe pe care mai apoi le transpune pe hârtie sau digital în stilul caracteristic.
𝐀𝐜𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥 𝐥𝐚 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐦𝐞𝐧𝐭
Intrarea este gratuită.
În cadrul evenimentului se pot achiziționa tricouri, hanorace sau sacoșe LUKRT. Toți participanții vor primi un set de stickere LUKRT și câte un poster cu semnătură.
*La acest eveniment se vor face poze, se va filma și înregistra audio. Participarea reprezintă acordul dvs. pentru a folosi aceste materiale.

[Later Edit] Și am făcut și eu niște poze… p.s. Obiectiv 35 mm, 1.8. Buuuun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *