Blogging, Știri & Trends
Dezastrul de pe bulevardul Ferdinand
Dezastrul de pe bulevardul Ferdinand

Dezastrul de pe bulevardul Ferdinand

dezastru graffiti constanta bd ferdinand 2010 (5)

Nu stiu cum de nu a aparut pana acum in ziare situatia de pe bd. Ferdinand din Constanta, insa vin eu cu imaginile dezastrului in cauza.

In apropiere de cinema Republica si Galeriile de Arta Amfora si in toata zona aferenta, se regasesc extrem de multe graffiti ce strica rau de tot imaginea orasului. Bulevardul Ferdinand este probabil cel mai important bulevard al Constantei, unde circula deseori si cetateni si turisti: cu supraetajatul, cu 43, cu 40, samd. Privelistea lor este aceasta:

Imi place arta graffiti, dar ceea ce vedem in imaginile astea nu este arta si nici nu-si are locul pe absolut fiecare bloc din Constanta. O situatie asemanatoare este si in zona Tomis Nord, unde la fel, toate blocurile sunt pline de graffiti. Deci, pe cine sa sesizez in cazul asta? Protectia Mediului? Caci este o poluare vizuala.

[LE]

Cei de la Protectia Mediului mi-au raspuns rapid dar mi-au spus ca nu este de competenta lor. Mi-au sugerat sa ma adresez Primariei sau Politiei.

[LE] 16-11-2012 Inca nu s-a facut nimic. Cei de la Cuget Liber mai scot un articol pe tema asta. Cititi aici.

5 comentarii

 1. Joe, peste tot in tara e asa. Si la Bucuresti, de-abia se renoveaza o cladire, de exemplu, ca apare semnatura in grafitti a nu-stiu-carui babuin.

  Daca nu ma insel, denumirea „Ferdinand” nu a fost redata in totalitate bulevardului, a mai ramas inca o portiune numita „Republicii”?

 2. Nu, probabil ai auzit asa si unii au zis asa din cauza cinematografului Republica, caci e mai usor sa-ti dai seama de zona daca zici „pe republicii”, dar din cate stiu eu, tot bulevardul e Ferdinand.

  Stiu ca asa e peste tot si nu comentam eu prea multe daca nu vedeam ce am vazut in prima poza principala pe care am postat-o. Mai vezi tag-uri, monstruleti, dar chiar si asemenea balarii? E prea important bulevardul. Nu cred ca e asa la voi pe bulevarde importante si daca e asa, voi aveti bulevarde largi, nici nu vezi bine blocurile de pe o parte si alta.

 3. Graffer!

  Mda…dupa cum vad articolul e destul de vechi. 17 July 2010..are ceva luni :) oricum.. Raiden vezi ca vorbesti cam urat de grafferi. Cat despre taggurile de pe pereti, fac parte din distractia noastra. daca te uiti dupa cinema Republica sau in spate la Fansazio chiar si in parc pe patinuar (club Fire`s) cred ca vezi ceva frumos si nu te mai legi aiurea de noi. Mai bine ramai in lumea ta si fredoneaza manele si nu te lega aiurea de cei ce sunt cu muuuuult deasupra ta:) Peace!

 4. Pingback:Zonă de lângă City Park Mall vandalizată peste măsură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *