Blogging, Știri & Trends
Dr. Owen Hunt
Dr. Owen Hunt

Dr. Owen Hunt

Stiati ca: Actorul Kevin McKidd, cunoscut in general ca Dr. Owen Hunt din serialul Grey’s Anatomy, a jucat candva intr-un minifilm din seria The Acid House?

The Acid House este un film controversat din anul 1998, compus din 3 povesti bizare, socante si dramatice.

Kevin McKidd joaca rolul lui Johnny in capitolul „A Soft Touch”, un barbat coplesit de evenimente, de o naivitate prea periculoasa pentru propriul sau bine.

Stiati de asemenea ca: Atunci cand l-am vazut in Grey’s Anatomy nu l-am placut deloc, pana in ziua de azi? A jucat atat de bine rolul Johnny incat m-a enervat la culme. Povestea este intradevar dramatica si probabil destul de aplicabila erei noastre, tarii noastre, cartierelor noastre sau oamenilor nostrii de cel mai slab inger posibil si de cel mai indecis caracter posibil.

Nu v-as recomanda sa vedeti filmul daca puneti lucrurile la suflet, insa este unul din filmele memorabile din era „Trainspotting”, „A Clockwork Orange” sau teribilul „Irreversible”. Repet, daca puneti la suflet tragedii din filme, evitati sa vedeti filmele astea. Mai ales daca sunteti mai tineri, s-ar putea sa fiti marcati de anumite lucruri. Eu sincer imi doresc sa nu fi vazut multe lucruri pe internet sau in filme. Too late for that now…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *