Blogging, Știri & Trends
Drumeție prin oraș – 28 August 2013
Drumeție prin oraș – 28 August 2013

Drumeție prin oraș – 28 August 2013

Azi am făcut o mică explorare urbană. Citiți despre ea pe CTC aici. În rest, am văzut o tanti cu un Matiz plecând de lângă Primărie cu ușa din spate deschisă iar fetița ei mică pe bancheta din spate (bine că a oprit-o un Polițist ca s-o atenționeze de asta), o dubiță gen Scooby Doo cu frână pe față ce a călcat-o bine de tot pentru un „texan” ce oprise degeaba la trecerea de pietoni, o fetiță zgomotoasă în autobuz, șamd.
Am murit de râs în sinea mea când am trecut prin Zona Peninsulară și țipa la mine un nene spunând cu intonația din ce în ce mai ridicată: „ața…ațțaaaa…AȚAAA!!!”. Era o ață pe jos, ca în Tom și Jerry, pe care era cât p-aci s-o calc. Nu înțeleg ce vroiau să prindă muncitorii ăia dar era cât p-aci să mă prindă pe mine.

Am pozat și Vila Cănănău, chiar și din spate, ba chiar i-am pozat și pe turiștii care se plimbau printre camioane în fața Muzeului de Istorie.

Mai știți clădirea asta de mai sus? E din secolul XIX parcă, vizavi de Casa cu Lei. Sora clădirii se află pe lângă Vila Cănănău.

Am trecut apoi și pe lângă Stradela Vântului. Arată praf încă.

Am mers apoi pe lângă biserica de lângă Modern, cea greacă. Am intrat pentru prima oară acolo. Eram transpirat rău, căci aveam blugi și bluză pe mine. Bun de știut: dacă vezi în August nori afară și parcă o să plouă, nu contează! Îmbracă-te la pantaloni scurți și tricou pentru că o să fie cald oricum! Am aprins o lumânare pentru un prieten bun ce nu mai e și una pentru fratimiu care tehnic și practic e plecat în Război.
Am mai făcut câteva poze dar pe astea le găsiți pe Facebook, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *