Blogging, Știri & Trends
Duminica asta dăm periuța de dinți veche pe una nouă gratuită!
Duminica asta dăm periuța de dinți veche pe una nouă gratuită!

Duminica asta dăm periuța de dinți veche pe una nouă gratuită!

Mi-a picat în poală un eveniment foarte simpatic dar și foarte util. Celebrul program RABLA este folosit de data asta ca ocazie de a ne schimba vechea periuță de dinți în mod gratuit.
Campania educațională în cauză se numește Zâmbește România și are ca scop ceva foarte evident: o măsură în plus de sănătate orală pentru români. Găsiți această campanie și pe pagina de Facebook, de aici.
Ce se întâmplă Duminică și unde mai exact? Ei bine, o caravană mobilă va poposi în fața City Park Mall. Începând cu ora 10 se vor primii periuțele vechi și se vor da gratuit la schimb unele noi.
O să avem și o activitate inedită – o să personalizăm periuțele noi de dinți, vom grava numele cui dorește pe ea (funny nicknames = binevenite). Dacă vii cu copilul, avem un spațiu special amenajat pentru cei mici acolo, cu jocuri și materiale educaționale haioase.  Spun organizatorii.
Poți primi de asemenea cupoane cu până la 50% reducere pentru una din cele patru tipuri de pastă de dinți puse la vânzare de către cei din Caravană.
Eu ies la alergat cu cei din Sanasport dar evenimentul este plănuit la ora 8. Sper să fie mutat la ora 9 căci nu mai e Soarele puternic de acum câteva săptămâni plus că ne-ar fi mai ușor să așteptăm începerea evenimentului cu periuțe. Așa că poate veniți și voi la o alergare gratuită în grup, mai ales că e ultima din Parcul Tăbăcăriei. Restul vor avea loc din nou în Stațiunea Mamaia.

p.s. Vizavi de eveniment, organizatorii îmi mai spun:

Daca reusesti sa ii convingi pe participantii de la alergare sa vina cu vechea periuta si treceti pe la Caravana Rabla, va facem poza, va declaram ambasadorii Rabla la Constanta si va punem pe pagina de Facebook Zambeste Romania cu taguri. Va fi distractiv! Sper sa reusiti sa va faceti traseul si pe la noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *