Blogging, Știri & Trends
Ești din Constanța și nu știi dacă ai datorii la Fisc ?
Ești din Constanța și nu știi dacă ai datorii la Fisc ?

Ești din Constanța și nu știi dacă ai datorii la Fisc ?

Și eu…și…nici eu. Drept urmare, SPIT Constanța îți oferă ocazia de a avea un username și o parolă pentru o platformă online ce îți permite verificarea situației fiscale curente.
Pas 1. Intri pe Formularul de înscriere în sistem. Click aici.

Lucrurile sunt simple. Completezi tot ce vezi acolo. Rămâne doar de bifat. Cererea o poți alege ca depusă automat sau o poți printa tu. Dacă ești din Municipiul Constanța, poți primi scrisoarea acasă într-un interval de timp pe care îl notezi tu într-un formular. În unele browsere nu o să-ți funcționeze să scrii. Chrome pare să fie ok cu asta. Dacă nu vrei asta, poți să te prezinți personal ca să-ți ridici aceste date dar DOAR la agenția fiscală la care ești arondat. Cum afli asta?

Pas 2. Intri pe Arondare străzi. Click aici.

Adresa ta din buletin este arondată unei Agenții Fiscale anume. Uneori destul de îndepărtată. Ca să afli exact unde ești arondat și unde se află această agenție, îți introduci rapid datele acolo.

Atât. Dacă optezi pentru a-ți ridica personal datele, trebuie să știi că acest lucru se poate face în mod imediat! În aceeași zi deci, în aceeași oră. În funcție de programul agenției desigur…

p.s. Aruncați-vă o privire și pe noua pagină de Facebook a SPIT Constanța. Click aici.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *