Blogging, Știri & Trends
Evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” revine în orașul Constanța ! Dau invitații !
Evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” revine în orașul Constanța ! Dau invitații !

Evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” revine în orașul Constanța ! Dau invitații !

Bună bere… Bun eveniment… 
Bergenbier revine în orașul Constanța cu mega-evenimentul Zilele Prieteniei Bergenbier! Nu aș adăuga un adjectiv atât de important dacă nu vedeam headlineri precum Paraziții, Vița de Vie, Șuie Paparude…în fine…vedeți și voi posterul! Dar totuși…și Vunk…și OCS și – culmea – ROA și Robin and the Backstabbers și CTC al cărui acronim l-am cam furat pentru propriul meu CTC…e ceva!
Constanța e ultima pe lista evenimentului. Saving the best for last!  Plus că locația evenimentului – plaja Modern – este una ce în ultimul timp chiar a devenit mai modernă (în afară de o haită mare de câini din zonă). Autoritățile locale ar putea să pregătească puțin spațiul prin repararea treptelor buclucașe din zonă și despădurirea la propriu a zonei dar…mai bem o bere și uităm de neajunsurile astea…!
Mi-a plăcut o fază în mod special la acest eveniment, că s-au ales căteva trupe ca prezență prin votul publicului (asta pe metalhead.ro). Drept urmare, îi vom asculta cel mai probabil în deschidere pe Lupul cel Rău și Amnesia (Vineri) și pe Days of Confussion și Stema (Sâmbătă). Acestea sunt zilele evenimentului: 15 și 16 August 2014. Deci după o plimbare pe faleză la Ziua Marinei, poposiți seara și pe plaja Modern din imediata vecinătate! Totul va începe la ora 15:00 în ambele zile iar intrarea este LIBERĂ ca *inserați aici comparația*.
CONCURS
Chiar și cu intrare liberă, tot e bine să fii VIP! Drept urmare, caut doi câștigători ce pot intra în posesia a câte unei invitații VIP de două persoane. Cu aceste invitații, veți avea acces într-un cort special amenajat pentru acest eveniment și veți avea parte de un meniu gratuit special! Concursul se adresează persoanelor majore și vă voi cere datele din buletin căci invitațiile le puteți ridica de la standul cu Premii de la locație pe baza acestui buletin.
Ca să câștigați, gâdilați-mi puțin interesul răspunzând printr-un comentariu aici sau pe pagina mea de Facebook la această postare share-uită, la următoarea întrebare:
– Care e ultima faptă bună pe care ai făcut-o pentru un prieten?
Ai putea să-mi spui în plus și ce trupă preferi și de ce sau cu cine ai vrea să fii VIP la Zilele Prieteniei Bergenbier dar…pun accentul pe întrebarea de mai sus căci este întradevăr o întrebare frumoasă și constructivă! Hai…succes! Și beți bere cu măsură! Nu ca mine…

[LE] Câștigătorii sunt:
01. Joga Petruț – pentru comentariul pe blog:
Un prieten de-al meu nu a intrat la facultatea la care vroia si a decis ca o sa stea un an pe bara, chiar daca a intrat la o alta facultate. La momentul respectiv, am crezut ca asta e cea mai mare prostie si in urmatoarele zile de la aflarea acestei stiri, am incercat sa-l conving sa se inmatriculeze unde a intrat. Eu inca consider ca sa stai un an pe bara ca nu ai intrat unde vroiai dar ai intrat la o alta facultate pe acelasi domeniu, este o tampenie. Asta a fost ultima fapta buna pe care am facut-o unui prieten.

Trupa pe care o prefer este Vita de Vie deoarece o ascult de cand sunt mic si am mers la aproape toate concertele lor din Constanta. 
02. Dragu Lavinia – pentru comentariul pe Fb:
Mereu am avut o satisfactie din a-i ajuta pe altii. Prin indemnuri, sfaturi sau prin exemplul propriu. Asa am convins un amic bun sa vina la alergat impreuna cu gasca cu care alerg in fiecare duminica. Si dovada acum alearga f bine si conditia lui fizica e mult mai buna.

10 comentarii

  1. Anonim

    vreau sa ii fac o surpriza unui prieten care ste inbunit dupa trupa parazitii si daca puteti sa ma ajutati sa castig o invitatie pentru el ar fi cea mai buna fapta pentru el

  2. Un prieten de-al meu nu a intrat la facultatea la care vroia si a decis ca o sa stea un an pe bara, chiar daca a intrat la o alta facultate. La momentul respectiv, am crezut ca asta e cea mai mare prostie si in urmatoarele zile de la aflarea acestei stiri, am incercat sa-l conving sa se inmatriculeze unde a intrat. Eu inca consider ca sa stai un an pe bara ca nu ai intrat unde vroiai dar ai intrat la o alta facultate pe acelasi domeniu, este o tampenie. Asta a fost ultima fapta buna pe care am facuto unui prieten.
    Trupa pe care o prefer este Vita de Vie deoarece o ascult de cand sunt mic si am mers la aproape toate concertele lor din Constanta.

  3. Am doi prieteni foarte buni care se plac reciproc de ceva timp, dar ambii sunt mult prea timizi sa faca primul pas… Asa ca, tinand cont ca eu sunt singurul element comun, am decis sa pun la cale un plan. Am preluat eu initiativa, invitandu-i alaturi de mine la plaja, la suc, sa mancam ceva etc, iesiri in cadrul carora, imi faceam disparitia pana la baie, pana la magazin cate 20-30-40 de minute, momente extrem de plictisitoare si enervante, insa s-a meritat efortul. A functionat! Am facut o fapta buna pentru doi prieteni, doi prieteni care acum sunt mult mai fericiti.
    Sunt foarte incantata de acest eveniment deoarece vin cei de la CTC si Parazitii. Am crescut ascultand hip hop, si desi nu sunt trupele mele preferate, sunt doua formatii pe care le respect, doua stiluri de rap total diferite, dar facute la fel de bine. Mi-e greu sa aleg intre doua trupe atat de bune, mai ales acum, cand DOC si Ombladon se cam „bat” in rime… Insa tinand cont ca diss-ul lui DOC, din punctul meu de vedere, a fost mult peste freestyle-ul lui Ombladon, cred ca Controlul Tehnic de Calitate are castig de cauza in acest moment. O alegere foarte dificila, dar de data asta cred ca i-as prefera pe CTC.

  4. Pingback:Zilele Prieteniei Constanța 2015 | Joie Negru blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *