Blogging, Știri & Trends
Exploratori Urbani in Romania
Exploratori Urbani in Romania

Exploratori Urbani in Romania

Exploratorul Urban in Romania este inca un fenomen mult prea neglijat. Pe de o parte este de inteles de ce, insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne adunam undeva noi astia mai curiosi din fire.

Am vorbit despre fenomenul „Urban Exploration” sau „Urbex” pe pagina mea de blog, aici. Acum insa am hotarat sa testez creearea unui Grup pe Facebook. Acest grup se numeste „Explorator Urban” si este la singular deoarece de multe ori este intradevar meritul fiecaruia din noi cand descoperim ceva aparte si cand avem curajul de a cerceta aceea zona. Speranta mea e sa descopar cat mai multi romani care descopera si ei la randul lor cat mai multe locuri ascunse din orasele sau satele noastre si cat mai multe locuri ascunse ce se afla mai ales fix „sub nasul nostru”.

Motivatia mea de exemplu, este sa gasesc locuri importante in istoria si cultura noastra, chiar daca acestea sunt vechi de doar cateva decenii. Invatam multe nu doar din politica istoriei noastre ci si din arhitectura ei sau din stilul sociologic de a decora sau de a dota cu obiecte si unelte un loc anume.

Sper sa iasa ceva din aceasta initiativa. Crestem impreuna, ce sa zic. Succes!

[LE] Mi-am dat seama ca ce vroiam sa fac este de fapt o Pagina de Facebook, nu grup. Asa ca vizitati si dati like pe www.facebook.com/exploratorurban

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *