Blogging, Știri & Trends
Fabrica Heineken din Constanta
Fabrica Heineken din Constanta

Fabrica Heineken din Constanta

Mi-a soptit o vrabiuta de Marketing ca Heineken si-a facut o fabrica de bere la Constanta.
Cred ca Heineken e singura bere mai scumpicica in cluburi pe care mi-o cumparam oricum caci imi placea gustul ei. De obicei, unde ma duc, imi iau Beck’s, mai nou Timisoreana ca-s amarat (nu ca n-ar fi foarte buna si Timisoreana), dar nu ma dau inapoi de la un Heineken din cand in cand caci imi pare foarte buna la gust. Fun fact: Chiar scriam articole pentru Heineken acum cativa ani, content provider. Pot sa zic ca platesc bine.

Ok, lasand nebuniile si fun fact-urile la o parte, am auzit ca Heineken si-a facut o fabrica de bere la Constanta, pe Șoseaua Industrială, nr. 1…desi cred ca de fapt e Interioara nr.1, un loc dubios unde ajungi doar cu elicopterul, insa perfect pentru o fabrica.

Pe 7 septembrie poate ma duc si eu pe acolo caci sunt Zilele Portilor Deschise, insa voi…stati acasa, caci e zi de presa si blog! Pentru toata lumea, accesul e permis a 2-a zi, pe 8 septembrie. In invitatia lor trimisa catre mine si doar catre mine sa zicem, aflam urmatoarele:

„Veti avea ocazia sa vizitati fabrica si sa vedeti intreg procesul de fabricare a unei beri de calitate. Veti trece prin fiecare sectie a fabricii, iar specialistii HEINEKEN va vor prezenta procesul de fabricare a berii si va vor raspunde la intrebari. Ghidul turului va fi Adrian Babu, Directorul fabricii HEINEKEN din Constanta”

Bere. Prezentare a berii. Privitul berii. Gustatul berii probabil. Ce altceva mai vreti? O sa va tin la curent cu detalii mult mai bogate despre subiect. Cheers!

[LE] Aparent fabrica exista de putin timp iar asta este a doua oara cand fabrica Heineken isi deschide portile pentru publicul larg. Alte detalii, aici

[LE] Alte detalii

Prima oara cand a fost deschisa fabrica, anul trecut, a fost vizitata de catre 800 de constanteni. In data de 8 septembrie 2012 poate vor aparea si mai multi curiosi si pasionati de bere. Primul tur al fabricii incepe la ora 9 iar ultimul tur la ora 16:00. Turul are loc in intervale de 20 de minute si poate fi organizat pe rand in grupuri de maxim 30 de persoane. Desigur, trebuie sa ai peste 18 ani sa participi la acest eveniment.

Un comunicat de presa spune urmatoarele:

Fabrica de bere din Constanța a luat naştere în 1970, iar din 2003 a devenit parte a HEINEKEN România, preluând şi însuşindu-şi valorile Grupului HEINEKEN: Respect pentru Oameni, Respect pentru Mediu, Bucurie, Pasiune pentru Calitate. De atunci, conducerea fabricii a investit în modernizarea tehnologiilor pe care le utilizează, devenind un partener de încredere pentru comunitatea de care aparţine şi pentru mediul înconjurător. În prezent, fabrica dispune de echipamente tehnologice performante, care asigură o mai mare eficiență a liniilor de producție și de îmbuteliere. Capacitatea anuală de producție a fabricii este de 1,4 milioane hectolitri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *